Kategori Wellness

 • NĂĄr man ser et klasseværelse fyldt med yogier, kan deres kroppe pĂĄ mærkelige og tilsyneladende umulige mĂĄder være ret skræmmende for en førstegangsstudent. Men en stor ting ved yoga er, at der er sĂĄ mange variationer og modifikationer, at det kan være en givende og gavnlig øvelse for folk pĂĄ alle fitnessniveauer.
 • Don Draper, AMC's helt "Mad Men" -helt, har en mĂĄde at gøre folk ubehagelige pĂĄ - især nĂĄr han tænder en heldig strejke. Han gør det bare for godt. Nuværende og ex-rygere overalt sukker med længsel, da de ser de generøse plumer af tobaksrøg langsomt kører opad, mens han tilfældigt inhalerer ved sit skrivebord, i nærheden af ​​hans børn eller endda pĂĄ lægehuset.
 • Din krop har brug for ordentlig ernæring og hvile, sĂĄ den kan opbygge de omrĂĄder, du arbejdede, herunder dine muskler, knogler, hjerte og lunger. Kroppens strukturer og systemer tilpasser sig de krav, du har lagt pĂĄ dem før resten. Hvis din træning lidt overstiger din nuværende evne, vil den tilpasse sig hvad du gjorde pĂĄ en positiv mĂĄde.
 • Ved absorption af glucose stimuleres bugspytkirtlen til at udskille insulin, et lagringshormon. Insulinet cirkulerer gennem kroppen, og informerer musklerne og organerne, at det er tid til at gĂĄ i opbevaringstilstand. De holder op med at nedbryde oplagret sukker (glykogen) og fedt for at optage glukosen og opbevare den, som mere glykogen og fedt.
 • Den gode nyhed i alt dette er, at kroppens evne til at bruge ilt er meget træne. Der er stadig nogle genetiske faktorer, der kan holde dig fra at gøre dig selv til den næste Lance Armstrong, men forbedringer kan stadig gøres. Nøglen til at gøre forbedringer er at sikre din træning rutine er aerob i naturen.
 • Det er vigtigt at præsentere det egentlige ansigt med plastikkirurgi, siger Hudson, fordi uidealiserede hĂĄb, sĂĄ meget som succesfulde kirurgiske resultater, kan være forskellen mellem en patient tilfreds med livet efter operationen og en der er meget skuffet. Gør det rigtigt om resultater Mens kosmetisk plastikkirurgi er perfekt til finjustering af en fejlfri kropsdel ​​- og giver en bonus selvtillid for nogle - det er ingen primrosevej til en smuk eksistens, siger plastikkirurger om deres medicinske kunstform.
 • Fødevarer er den perfekte metafor for livet. Det kan slĂĄ os sĂĄ sjovt, som nĂĄr britiske par gĂĄr ind for noget "toad-in-the-hole", nyd den lejlighedsvise "boble og squeak" eller smug ned nogle "spotted dick". Det kan ogsĂĄ vende sig tragisk bizart, som da i 1919 en Boston-opbevaringstank burst, der lod en destruktiv 2 tabe sig.
 • Krøllet hĂĄr ser sødt ud pĂĄ en lille dreng. NĂĄr han bliver gammel nok til at barbere, kan de samme krøller dog blive en forbandelse, der forĂĄrsager ubehagelige, usynlige indgroede hĂĄr. KrøllethĂĄrede mænd, især afroamerikanere, fĂĄr krøller pĂĄ kinderne og halsen sĂĄvel som pĂĄ hovedet. HĂĄret krøller nogle gange lige tilbage pĂĄ sig selv.
 • Kom i form? Lær 10 fitnessfakta, der hjælper med at motivere dig til at komme i bevægelse. Se næste side for at komme i gang. 1. Walking og dit hjerte Walking er fantastisk til dit hjerte. Undersøgelser har antydet, at gĂĄ pĂĄ et hurtigt tempo i tre eller flere timer om ugen kan reducere risikoen for hjertesygdom med 65 procent.
 • "Har du nogensinde set en kommie med et glas vand?" I 1964 Stanley Kubrick-filmen "Dr. Strangelove eller: Hvordan jeg lærte at stoppe med at bekymre og elske bomben", er det et spørgsmĂĄl, der fører til en konspiratorisk rant om farerne ved vandfluoridation. Næsten halvtreds ĂĄr senere er vandfluorideringen stadig et opvarmet debatemne.
 • Hvis nogen af ​​disse ideer lyder godt for dig, skal du bare huske at lade din læge vide, at du overvejer alternativerne. Klik pĂĄ nedenstĂĄende links for at finde ud af mere om disse alternative terapier til hjertesygdomme: Ayurveda til hjertesygdom Traditionel kinesisk medicin til hjertesygdom Ernæringsbehandling for hjertesygdomme Bemærk: Dette afsnit undersøger alternative behandlingsmetoder.
 • Klik pĂĄ nedenstĂĄende links for at finde ud af mere om disse alternative terapier til vægttab: Ayurveda til vægttab Traditionel kinesisk medicin til vægttab Ernæringsmæssig terapi til vægttab Bemærk: Dette afsnit undersøger alternative behandlingsmetoder. Synspunkterne tilhører tilhørende kilder og kan eller ikke afspejler Discovery Healths synspunkter.
 • Husk, hvis du ikke har været meget fysisk aktiv, sĂĄ prøv at begynde din træningsrutine gradvist. Start med at udøve i fem til 10 minutter, og gradvist øge din aktivitet i mindst 30 minutter. Det er sĂĄ lang tid det tager de fleste mennesker at maksimere fordelene ved motion. Fysisk aktivitet er afgørende for et godt helbred, især for personer med diabetes.
 • NĂĄr vi er ældre, kan vores øjnes sundhed falde pĂĄ mange mĂĄder. Den følgende artikel beskriver den aldersrelaterede lidelse af grĂĄ stær og tilbyder urtemedicin, som kan reducere symptomer og forhindre degenerering. Om katarakter En katarakt er en oversvømmelse eller uigennemsigtighed af øjets objektiv, hvilket gør det vanskeligt at se igennem.
 • Disse oplysninger er udelukkende til orienteringsformĂĄl. Det er ikke hensigten at yde medicinsk rĂĄdgivning. Hverken Editors Guide of Consumer Guide (R), Publications International, Ltd., forfatteren eller udgiveren tager ansvar for eventuelle konsekvenser af enhver behandling, procedure, motion, kosttilpasning, handling eller anvendelse af medicin, der resulterer i læsning eller efterfølgende oplysning indeholdt i disse oplysninger.
 • Splinter er nemme at fĂĄ. Fjernelse af dem kan imidlertid være vanskeligere. Men det skal gøres. Slivers af træ, metal eller glas, der bliver indlejret i huden, skal fjernes for at undgĂĄ infektion. Brug steriliseret pincet eller en syĂĄl for at lette splinteret og vask derefter sĂĄret med urter, der har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber.
 • Alle kender den følelse: den bankende, spændingen, smerten og ubehag. Uanset hvad ĂĄrsagen, hovedpine kan have en række effekter og kan være enten mild eller alvorlig. Hovedpine kan være svækkende, men der findes en række naturlægemidler til behandling af dem. Ved at tage forebyggende naturlige lægemidler eller behandle hovedpine med urter, kan du afværge eller med succes behandle smertefulde hovedpine - enten lyse eller intense.