Kategori Wellness

 • Aromatikere begynder at arbejde i den første fase af fordøjelsen, nĂĄr de signalerer hjernen, at der kommer mad. Svaret er næsten øjeblikkeligt: ​​Fordøjelsessaft frigives i mund, mave og tyndtarme, som forbereder vejen for korrekt assimilering. For at hjælpe fordøjelsen, tilsæt krydderier sĂĄsom anis, basilikum, karve, koriander og fennikel til din madlavning, eller drik en kop pebermynte, timian, citronmelisse eller kamille te.
 • Æteriske olier til udskæringer og skraber: Benzoin, eukalyptus, røgelse, geranium, lavendel, citron, myrra, rose, te-træ. For at lære mere om aromaterapi og andre alternative lægemidler, se: Aromaterapi: Her vil du lære om aromaterapi, hvordan det fungerer, hvilken del æteriske olier spiller, og hvordan man bruger aromaterapi.
 • Det vi skal huske er, at det aldrig er for sent. Med fĂĄ undtagelser, selvom du er handicappet eller sĂĄret, kan du stadig forbedre dit fitnessniveau. NĂĄr du kommer, vil du blive forbløffet over, hvor hurtigt dine undskyldninger falmer. For gammel? Deltag i en klasse med andre i din aldersgruppe. Der er seniorer 'mall-walking klubber, vand træning klasser, senior stretch programmer, selv stol aerobics klasser.
 • Hudproblemer plager os bedst, fra sælgere til supermodeller. Dermatologiske problemer løber spekteret fra komplekse tilstande som psoriasis eller eksem til have forskellige tør eller olieagtig hud. Mange mænd med tør hud er ogsĂĄ de uvillige bærere af en anden ubehagelig tilstand: kropslugt. Guys kløe at beskylde denne uvelkomne lidelse pĂĄ deres tørre hud skulle dog tænke igen.
 • Rødvin antages at have mange forskellige næringsstoffer, der er nyttige til forebyggelse af hjertesygdomme, herunder resveratrol, quercetin og polyphenoler [Kilde: Seeram, Goldfinger]. Disse kan mĂĄlrette mod flere mekanismer, der er i stand til at afværge hjertesygdomme [Kilde: Cordova, Peregrin]. Resveratrol, der kun findes i rødvin, tænkes især at hjælpe med at bekæmpe kræft og diabetes, og være et uhyre effektivt antiagingstof [Kilde: Halls, Guarente].
 • Andre økologiske mærker, som Muir Glen, Amys, Bionaturae og S & W Organic, bruger alle BPA i deres konserves. SĂĄ synes Whole Foods mærket, som selvom det ikke altid er organisk, synes værd at nævne. Green Century udgav en rapport tidligere i ĂĄr, Seeking Safer Packaging, om problemet og kondenserede resultaterne til et praktisk scorecard, der giver 26 større mærker en karakter for deres BPA-politikker.
 • Produktion af CoQ10 falder med alder og visse medikamenter. Statin-stoffer (herunder ethvert lægemiddel med et navn, der slutter med "statin") er meget effektive til at sænke kolesterolniveauerne, men kan ogsĂĄ blokere kroppens naturlige evne til at gøre dette energiske næringsstof. Mange spekulerer dette fald i CoQ10 fører til nogle af de bivirkninger, som patienterne kan opleve.
 • Forskellige aktiviteter vil hjælpe din krop til forskellige grader. Nedenfor bryder vi fordelene ved forskellige aktiviteter, ifølge American Heart Association. NĂĄr du deltager i disse aktiviteter, bør du være i stand til at snakke komfortabelt. Hvis du ikke kan, eller hvis du føler dig svag eller har svært ved at trække vejret, skubber du dig selv for hĂĄrdt.
 • Forskning har vist, at folinsyre har en rolle i forebyggelsen af ​​tyktarmskræft [Kilde: Gatof, Giovannucci]. Patienter med inflammatorisk tarmlidelse ulcerøs colitis er særlig udsat for tyktarmskræft, og folinsyre kan spille en endnu større rolle for beskyttelse af denne gruppe [Kilde: Mouzas].
 • Der er nogle forskelle mellem komælk og gedemælk med hensyn til vitaminer og mineraler. Kvæg mælk har mere calcium, vitamin A, vitamin B6 (riboflavin), vitamin B-12, folinsyre og kalium. Geemælk har mere niacin, kobber og antioxidant selen. Geemælk er en god kilde til højkvalitetsprotein og har omtrent samme mængde protein som komælk.
 • Og hvis du er i tvivl om en terapi, er et sted at kontrollere, den amerikanske Food and Drug Administration.
 • Vred og modløs, begyndte Jackson at udforske andre muligheder. "Jeg var ikke klar til at acceptere, at jeg var fast i denne sygdom for resten af ​​mit liv," sagde han. I løbet af det næste ĂĄr indledte Jackson en "helbredende korstog", der besøgte akupunktører, kiropraktorer og massage terapeuter og udtagning snesevis af vitaminer og urter.
 • Ære dine forældre, lærere, ældste Tjen din leve ærligt Vis taknemmelighed for hver levende ting - Vis alle Reiki-udøvere Der er forskellige versioner af, hvordan Usui Reiki-bevægelsen udviklede sig. Det startede af Dr. Mikao Asui, som i slutningen af ​​det 18. ĂĄrhundrede genindførte det antikke helbredende koncept Reiki i Japan.
 • Kurset af -CPP er uforudsigeligt, bĂĄde for den enkelte kvinde og fra patient til patient. Symptomer kan forblive konstante, forsvinde uden behandling eller pludselig øges. Generelt falder de under graviditet og forbedrer sædvanligvis efter overgangsalderen.Sværhedsgraden af ​​smerte er ogsĂĄ uforudsigelig. Det kan variere - selv i den samme kvinde - fra mild og tolerabel til tider til sĂĄ alvorlig det forstyrrer hendes normale aktiviteter.
 • Pebermynteolie slapper af musklerne. Mavetarmkanalen er foret med glat muskel, som skal arbejde pĂĄ en koordineret mĂĄde for at flytte mad fra munden gennem fordøjelseskanalen til endetarmen. Med IBS kan koordinationen af ​​muskelkontraktion være unormal eller uregelmæssig, hvilket giver meget smerte, oppustethed og abdominal afstand.
 • Det er derfor, at mange sundhedspraktiserende læger, inklusive kardiologer, er begyndt at vende sig til musikens magt. I stigende grad er de kommet til at tro, at musikens melodi, tonehøjde, takt og takt kan ændre en patients tilstand af at være ved at stille sin krop og lade ham komme ind i hans ĂĄnds tilbøjeligheder.
 • Ribose giver et rĂĄmateriale til at lette ATP-produktionen. Mange læger mener, at i det mindste en del af problemet med kroniske sygdomme, sĂĄsom fibromyalgi og kronisk træthed, er en mangel pĂĄ energiproduktion for at holde organerne som muskler og hjerne lykkelige. Hvis musklerne har tilstrækkelig energi til rĂĄdighed, bør der opstĂĄ mindre stivhed og kramper.