Kategori Hudpleje

 • I bedste tilfælde kan hovedpsoriasis næppe være mærkbar eller slet ikke mærkbar. Men i værste fald skal liderne udholde et betydeligt fysisk ubehag fra en kløende, rød hovedbund med hævede læsioner og en opbygning af skalaer, der flager som skæl, som nogle gange forĂĄrsager alvorlig pinlig og depression.
 • Hvis du bruger dagen pĂĄ et spa eller en skønhedssalon, er det sandsynligt, at din hudpleje skal udnytte en ansigtsbehandling. Du lægger dig tilbage i en behagelig stol og slapper af, mens du bruger en række lotioner, cremer, astringents og masker pĂĄ dit ansigt og hals. Din session slutter med ansigtsmassage, og du ĂĄbner dine øjne for strammere, lysere, klarere, blødere og yngre hud.
 • Du erstatter hvor som helst fra 40 millioner til 60 millioner hudceller dagligt [kilde: KidsHealth]. Nye hudceller fremstilles af det indre lag af epidermis, som er dit ydre lag af huden. Disse celler skubber udad mod overfladen af ​​din hud og skubber ældre celler over dem længere op, hvilket igen skubber gamle døde celler til toppen.
 • NĂĄr det kommer til ansigtsrensere, er der sĂĄ mange at vælge imellem, da der er ansigter, der skal rengøres - alle kremer, cremer, pads, sæbestænger, geler, skrubber og selvskummende rensemidler fylder hylderne. Det er klart, at der ikke findes noget "one size fits all" produkt. SĂĄ hvad er det sĂĄ travlt? Du er mĂĄske bekendt med sætningen "Sæt dit bedste ansigt fremad.
 • Da huden er det største og mest udsatte organ i kroppen, fortjener den særlig opmærksomhed. Hver dag tapper det elementerne for at isolere og beskytte vores indersider og holde os sĂĄ flotte pĂĄ ydersiden. Husk hudpleje til ansigt og nakke er ikke svært, da vi bliver mindet om hver gang vi kontrollerer os selv i spejlet.
 • Hvis din hud bliver rød og plettet, kan det være svært at fastslĂĄ den nøjagtige ĂĄrsag, afhængigt af om skylningen var øjeblikkelig, gradvis i løbet af uger og mĂĄneder, eller du tror, ​​du altid har haft mere rødme pĂĄ dit ansigt. Nogle mennesker rødmer naturligvis mere end andre, nogle mennesker kan opleve skylning fra at blive overophedet eller udsættelse for sol.
 • Billedet er alt, eller sĂĄ siger ordtaket. Og da dit ansigt typisk er, hvad folk ser først, er det vigtigt at holde din hud i god form, hvis du vil lave et stjernernes første indtryk. Bortset fra disse "overfladiske" grunde til at passe pĂĄ din hud er det ogsĂĄ vigtigt fra et medicinsk synspunkt.
 • PĂĄ trods af forskellige sprog, kulturer og opdragelser, har børn over hele verden engang delet den samme kløende, icky blærlige milepæl: kyllingepok. Fra Beijing til Boston har disse irriterende pustler plaget op til 95 procent af børn og voksne i tætbefolkede omrĂĄder, ifølge Public Health Agency of Canada.
 • Hudirritationer er ikke sjove, især nĂĄr de vises pĂĄ dit ansigt. De kan pĂĄtage sig forskellige former og symptomer - som udslæt og rødme, hævelse, brændende og kløe i huden - og kan strejke ud af ingenting, hvilket gør dig længes efter lindring. Nogle af disse afblændinger løser sig selv, mens andre kræver lægehjælp.
 • Smertefuld. Pinlig. Uskøn. KoldsĂĄr er mange ting, og de er desværre forĂĄrsaget af en virus, som de smittede vil bære med dem for resten af ​​deres liv [kilde: Mayo Clinic]. PĂĄ trods af den tankevækkende tanke, at der kan forekomme et udbrud pĂĄ tilsyneladende tidspunkt, er der hĂĄb. Mens du ikke kan fjerne din krop af virussen, forbliver det dvalende for det meste af tiden.
 • I 2002 vandt Nicole Kidman en Oscar for sin rolle som Virginia Woolf i "The Hours." Det følgende ĂĄr vandt Charlize Theron samme pris for at spille Aileen Wuornos i "Monster". Begge roller krævede de smukke skuespillerinder at ændre deres udseende; Kidman havde en prostetisk næse, og Theron donned falske tænder og makeup designet til at give hendes splotchy, freckled hud.
 • Chancerne er, at du har oplevet hudirritation pĂĄ et eller andet tidspunkt i dit liv. Du har mĂĄske haft noget fra mild rødme til frustrerende hævelse og kløe til et alvorligt tilfælde af blærer eller sĂĄr. Din hud er din krops største organ og dets primære lag af forsvar, sĂĄ det tager ofte det første slag mod irritation i verden omkring dig.
 • Kosmetikindustrien har eksisteret siden 3.000 f.Kr., hvis ikke længere [kilde: Royal Pharmaceutical Society of Britain]. Gamle egyptere prydede deres ansigter med kunstig farve for at give illusionen af ​​ungdom og sundhed, og ofte som en erstatning for badning. I Kina angav kosmetik socialt statur.
 • Sved er ikke den mest behagelige ting, som vores kroppe gør. Det gør os vĂĄde og ildelugtende, for ikke at nævne, at det pletter vores tøj. Der er milliarder dollar industrier til deodoranter, antiperspiranter og pletfjerningsmidler alle designet til at hjælpe os med at bekæmpe dette "problem". Er det virkelig et problem? I betragtning af at denne frigivelse af klar, salt væske er hvordan menneskekroppen køler sig selv og regulerer temperaturen, er det faktisk en rigtig god ting, at vi sveder.
 • Hud er det største organ i den menneskelige krop, men det er ofte ulykkeligt taget for givet. Folk forkæler deres hjerter og agoniserer over deres talje, men deres hud kan blive fuldstændig overset. Sikker pĂĄ, at de mĂĄske spredes lidt lotion pĂĄ tørre albuer fra tid til anden, eller taber en smule solcreme pĂĄ untanned næse, før de rammer stranden, men det er ofte omfanget af mange hudplejeordninger ud over nogle fĂĄ daglige skrubber med vaskekluden.
 • NĂĄr det kommer til mode, gør du ikke noget halvvejs. Du er en trendsætter, der bærer uopdagede designere og de seneste haute couture lys ĂĄr før masserne selv hører om dem. Du er altid foran kurven. Du ville ikke blive fanget død i capri bukser, du ryster ved den blotte omtale af Crocs, og du har aldrig sat fod i en Gap.
 • Kast ikke alle de mørke dragter endnu ud. Der er en bedre mĂĄde at hĂĄndtere skæl pĂĄ. Faktisk kan du være i stand til blot at vaske det væk med vores hjem retsmidler. Du kan mĂĄske ikke indse det, men du er konstant kaste døde hudceller fra hele kroppen. Det er hudens naturlige mĂĄde at forynge sig selv pĂĄ.