Kategori Hudpleje

 • De fleste søm saloner ser en stabil parade af forretninger. Negle bliver skĂĄret og arkiveret, fødder suge i kar, krybdyr bliver skubbet tilbage og trimmet, calluses bliver buffed. Og mens flertallet af negle salonbesøg ikke sender dig pĂĄ vej med andet end en fremragende manicure og pedicure, er kunder og salonarbejdere i fare for at sprede sygdom.
 • Det er det nærmeste, de fleste af os nogensinde kommer til at være en atlet. Men bortset fra sin velkendte moniker har atletens fod- eller tinea pedis - intet at gøre med sport. Det er simpelthen en infektion forĂĄrsaget af en svamp kendt som Trichophyton. Denne svamp lever pĂĄ din hud, men taber typisk det igangværende slag med bakterier, der ogsĂĄ kalder din epidermis hjem.
 • Uanset om det er sundt eller varmt er det udseende, du vil have, blush det rigtige, sĂĄ nemt er det pinligt - uanset om du er en begynderbluser eller kosmetikfisker, kan du undvære de strimmede, stribede kinder, der er alt andet end smarte.
 • Hvis der er en tydelig linje, hvor penselstrømpen blev placeret, hvis du føler en trang til at bruge din finger til at blande, hvad du lige har anvendt, sandsynligvis bruger du ikke børsten korrekt, eller din børste er for stiv til et blødt program. (Du kan ogsĂĄ have anvendt din foundation for tykt eller bruge et fundament, der er for fedtet, eller den rødmefarve du har valgt er for stærkt pigmenteret til din hudfarve.
 • Indtast "naturals" til sundhedsfødevarebutikker og internettet. Du genkender dem ved ord som "organisk" og "holistisk". Er disse funktioner det værd i kosmetik? Eller er det hype? Ifølge Dr. Roberta Palestine, som gjorde sit ophold i dermatologi pĂĄ Mayo Clinic, "Det er virkelig marketing hype.
 • Endelig tror ikke, at din hudfarve vil fortælle alt om din baggrund. Hvis din hud ser lys ud, men du har noget mellemøstligt eller asiatisk forfædre, lad din hudlæge vide, sĂĄ han eller hun kan bestemme den bedst mulige behandling for din hudtype.
 • Træt af at bruge m-oney pĂĄ kosmetiske produkter, der bare ikke helt rigtige? Er du interesseret i personlige produkter lavet af naturlige ingredienser? Leder du efter en ny mĂĄde at forkæle dig selv pĂĄ? Behandl dit hĂĄr til en særlig pleje og spar penge samtidig med disse nemme opskrifter til shampoo, balsam, blegemidler og dressinger.
 • Grillet asparges (gør to portioner): ½ pund frisk asparges 1 tsk ekstra jomfru olivenolie Friskmalet sort peber 1 tsk finhakket frisk persille Sæt asparges pĂĄ en plade, dryss med olivenolie og krydret med peber efter smag. Rull asparges til overtræk med olie. Placer pĂĄ en slagtekylling og kog indtil stænglerne begynder at brune, og drej og kog den pĂĄ anden side.
 • Acne diskriminerer ikke nĂĄr det kommer til alder. Selvom bumser er forbundet med de ubehagelige teenageĂĄr, kan der forekomme breakouts hos børn under 10 ĂĄr, tidligere fedtfri twentysomethings, forventende mødre, kvinder nærmer overgangsalderen og stressede voksne i alle aldre. Nogle mennesker kæmper vedvarende acne i hele deres liv, mens andre lider midlertidige blændinger pĂĄ grund af hormonelle ændringer, medicinreaktioner, følelsesmæssige belastninger eller andre faktorer.
 • Undskyld ordspillet, men lad os se det pĂĄ et tidspunkt i dit lange, sunde liv, du vil fĂĄ mindst en rynke. Og vi er helt sikre pĂĄ, at ingen mand eller kvinde nogensinde har taget imod fine linjer med ĂĄbne arme. Mens der er masser af mĂĄder at forsøge at slette de rynker, der allerede har dukket op - ligesom Botox, lasere og plastikkirurgi - er der ting du kan gøre lige nu for at minimere udseendet af fine linjer og skære risikoen for rynker i din fremtid.
 • Du skal strandet pĂĄ en ørkenø med et enkelt hudplejeprodukt. Hvad bringer du med? OK, ikke det mest sandsynlige scenario, men det illustrerer et punkt: Nogle produkter er mere afgørende end andre. Med alle hudpleje muligheder pĂĄ markedet i disse dage, er det svært at forestille sig at vælge kun en. En daglig behandling (for kvinder i det mindste) kan bestĂĄ af fem eller seks produkter.
 • Av! Du sĂĄ ikke ud, hvor du gik og ramlede lĂĄret ind i kanten af ​​dit spisebord. Eller du cyklede og flyttede hurtigt ind i en tur og tog et spil. Eller du kastede kuglen rundt og i stedet for at den faldt i din handske ramte den din arm. Masser af uheld kan resultere i dannelse af en blĂĄ mærke.
 • Du har mĂĄske fĂĄet fingernegler lidt tænkning gennem ĂĄrene. Du ved, at de vokser, de gĂĄr i stykker, og de kan komme til nytte for opgaver som skrælning af en appelsin eller fjernelse af beskyttende plast fra en flaske eller krukke. Hvis du fĂĄr eller giver dig selv manicure, kan du ogsĂĄ stole pĂĄ dine negle som tilbehør.
 • Du har set de blanke billeder af berømtheder i magasiner, komplet med fejlfri hud. Der er ingen stød, pletter, porer, ruhed, olie eller tørre flager - alle de ting du sandsynligvis kæmper for. Du kan mĂĄske undre dig over, om der er noget du kan gøre for at forbedre din huds tekstur og gøre det til at ligne en berømthed.
 • Tidligere i sin karriere tog den sene Apple-grundlægger Steve Jobs et job pĂĄ $ 5 i timen hos Atari - og straks udtjente sine kolleger. Selvom Atari's maskiningeniør "sĂĄ noget i ham", lukkede Jobs officemates snart ogsĂĄ noget pĂĄ ham: kropslugt. Jobs troede pĂĄ hans vegetariske kost forhindrede kropslugt, sĂĄ han badede mindre hyppigt end den gennemsnitlige omnivore.
 • Ă…h, førskoleĂĄrene. Unge lærer sig rundt om farveblyanter og finder ud af, at tæppefotorer kan gøre tilstrækkelige erstatninger til deres senge hjemme i løbet af tuppetiden og nyde den mærkeligt tiltalende kombination af drue Kool-Aid og sodavandere. Der er kun lidt at bekymre sig om i disse unge liv endnu, men spar mĂĄske den flygtige ydmyghed, at du skal tage plads pĂĄ bagsiden af ​​linjen, efter at du ikke har haft succes med at binde dine sko.
 • En tur til et spa er det ultimative inden for forkælelse og afslapning. Uanset om du er der for en massage, en ansigtsbehandling, et manicure eller bare en smule i saunaen, arbejder spaens personale hĂĄrdt for at sikre, at du fornemmer at føle dig opdateret og genoplivet. I ĂĄrtier tidligere var en tur til et spa som en mini-ferie. Spas var mere som resorts fordi du ville blive i et par dage, og deres bekostning betød, at de var luksuser oftest reserveret til de rige og berømte.