Kategori Seksuel sundhed

 • Måske har de udmattende dage og søvnløse nætter på at rejse børn slidt på dig. Eller som en enkeltmand kan du indse, at du aldrig vil have børn overhovedet. Du kan være en af ​​en voksende gruppe af mænd, der ser vasektomi som en miljøbevidst beslutning - ved at nægte at bære børn tror nogle, at de hjælper med at bevare jordens ressourcer og eliminerer deres rolle i global overbefolkning.
 • I dagligdagssprog benævnes dette ofte "at blive vådt", og det er et tegn på både kvinden og hanen med øget fysisk beredskab og lyst til seksuel kontakt. Hunnerne varierer betydeligt i mængden af ​​smøremiddel, der produceres, hvor nogle kvinder oplever en type seksuel dysfunktion, der involverer ringe eller ingen slimproduktion.
 • Når det kommer til de fleste ting seksuelt, spænder "normal" et bredt udvalg. Alligevel har mange af os en tendens til at bruge meget tid på unødigt at bekymre sig om, hvorvidt vi er normale eller ej, om vi tænker på vores sexdrev eller hvordan vores organer ser ud. Det hjælper ikke, at der kan være et stort stigma forbundet med at tale om sex, så du kan ikke altid sammenligne notater med dine jævnaldrende.
 • Luk dine øjne. Hvor længe, ​​indtil dit sind lider af sex? At have regelmæssigt sex, eller regelmæssigt onanastere, er godt for os. De fleste af os tænker meget på det, og hvem kan bebrejde os? Det føles godt, det øger vores velbefindende og det er godt for vores helbred. Sex kan hjælpe med at øge vores immunsystem, vores frugtbarhed, selv vores levetid.
 • Intimitet, orgasmer, genital herpes, chlamydia, hepatitis, HIV / AIDS... sex i dag er en kompliceret blanding af glæde og smerte. Hvad skal vi gøre, hvis vi ikke afstår? Bliv klog på sikker sex. Lad os være klare på en ting først. Vi taler om sikrere sex, ikke sikkert sex, og det er en vigtig skelnen.
 • Få ting får os til at føle sig mere sårbare end at være nøgen foran nogen andre. Der er intet at distrahere, ingen steder at skjule. Alt du er, er ude i det åbne for alle at se, om de er venner eller fjender. Når det kommer til sex, er der også ofte en del af følelsesmæssig sårbarhed.
 • Hvis du er som omkring halvdelen af ​​de amerikanske kvinder derude, udøvede du ikke så meget som eksperter fortæller os - i mindst 30 minutter om dagen, fem til syv dage om ugen - før du blev gravid. Og nu hvor du er en ny mor, er det svært at finde tid til at brusebad ikke mindre finde 30 minutter hver dag til en træning.
 • Lad os være ærlige: Livet er meget mere kompliceret i disse dage. Det gælder også for vores sexliv. Langt væk er de dage, hvor det mest udbredte spørgsmål, der blev stillet før en tryst mellem samtykke voksne, var "Vil du respektere mig om morgenen?" Åh, hvis det kun var så enkelt. I dag er sex lige så populært som nogensinde, lige fra langvarige relationer til one-night flings.
 • Emnet for seksuel fetishisme er en af ​​de tabuer, der er, vel ikke alt det tabu. I den rigtige atmosfære tøver folk næppe med at dele, hvad "virkelig tænder dem", og du vil være hårdt presset for at finde et kvinders magasin, der ikke har slået ind i emnet fantasier, sexlegetøj og ting-han-vundet 't-fortælle-dig-han-ønsker.
 • Brug af genstande til at øge seksuel nydelse er ikke noget nyt. Opdagelse af verdens ældste overlevende dildo - en 7,9 tommer (20 centimeter) siltstone phallus, der måske har været brugt som sexhjælp for omkring 28.000 år siden - antyder at mennesker har brugt sexlegetøj til eoner [kilde: Amos]. Hvad der er nyt, er dog de fremskridt, vi har gjort i stil og teknologi.
 • Dette er den første i en række indlæg om seksuel sundhed og miljøvenlig romantik. Har du et spørgsmål? Har du brug for svar? Efterlad en kommentar nedenfor. Glem alkohol, Spansk Fly, Viagra og andre unmentionable sexforstærkere, de mest passionerede afrodisiakre er kun et supermarked væk. Og vi taler ikke om specialprodukter, der er skjult i den internationale ganggang, ligesom nogle barker af et træ i Sydafrika eller en rødkryddet alger, der vokser på bunden af ​​toiletsæderne i Antarktis.
 • En fælles klage for mange kvinder er tabet af libido eller sexdrev. Ofte er dette symptom forbundet med overgangsalderen, men voksne kvinder i forskellige aldersgrupper har bemærket et fald i kønsdriften [Kilde: Wilson]. Mens der ikke findes nogen løsning, kan visse strategier tilbyde betydelig hjælp til denne tilstand og det generelle velfærd.
 • Dette indlæg er en del af en serie om seksuel sundhed og miljøvenlig romantik. Har du et spørgsmål? Har du brug for svar? Efterlad en kommentar nedenfor. Hvis du læser denne artikel, betyder det nok, at du tror at lave whoopie er en behagelig oplevelse, og at du er interesseret i at gøre det endnu bedre. Nå er du kommet til det rigtige sted.
 • Den intrauterinske enhed, eller IUD, er en T-formet enhed, der er indsat i en kvindes livmoder for at forhindre graviditet. Det kan implanteres på en læge kontor, har en fantastisk succesrate på næsten 100 procent, og er den mest populære form for reversibel prævention i verden med over 85 millioner brugere.
 • Selv nu behandles emnet for seksualitet og aldring ofte med stor sentimentalitet eller med afskrækkende humor, og det er svært for nogle mennesker at opfatte seksuel lyst og lidenskab blandt de ældre, undtagen når det gælder lekery. Mens det måske falder i den populære fantasi, er billedet af den "beskidte gamle mand", der jager efter unge kvinder, ikke forsvundet.
 • I starten samlede Kinsey data fra elever i sine klasser, derefter fra andre studerende og fakulteter, og senere fra folk, som han kunne overtale at blive interviewet. På sin egen bekostning interviewede han folk i andre Midwestern-byer, hvorved folk fra andre samfundsklasser tilføjede sin prøve.I 1941 opnåede Kinsey et tilskud fra National Councils Research Committee for Sex Problems, som på det tidspunkt var finansieret af Rockefeller Foundation.
 • Bare hvordan visse fødevarer eller andre stoffer kommer til at blive betragtet som afrodisiakum er typisk et spørgsmål om folklore snarere end faktum. I nogle tilfælde inviterer nyhed eller sjældenhed af en fødevare eller kemikalie folk til at udstyre det med magiske kræfter af seksuel art. I andre tilfælde antages det, at seksuel styrke kommer fra at spise fødevarer, der ligner et kønorgan, såsom bananer og østers på grund af deres vage lighed med penis og testikler.