Kategori Seksuel sundhed

 • De mest almindelige seksuelle stillinger er man-on-top, kvinde-pĂĄ-top, side om side og bageste indrejse. Nogle heteroseksuelle par og nogle homoseksuelle mænd praktiserer ogsĂĄ samleje. De kan alle ændres ved at udføre dem liggende, sidder, stĂĄr, knæler eller en hvilken som helst kombination af disse. Hvert pars opfindsomhed og komfortniveau bestemmer deres valg af holdninger.
 • Brug af genstande til at øge seksuel nydelse er ikke noget nyt. Opdagelse af verdens ældste overlevende dildo - en 7,9 tommer (20 centimeter) siltstone phallus, der mĂĄske har været brugt som sexhjælp for omkring 28.000 ĂĄr siden - antyder at mennesker har brugt sexlegetøj til eoner [kilde: Amos]. Hvad der er nyt, er dog de fremskridt, vi har gjort i stil og teknologi.
 • NĂĄr det kommer til de fleste ting seksuelt, spænder "normal" et bredt udvalg. Alligevel har mange af os en tendens til at bruge meget tid pĂĄ unødigt at bekymre sig om, hvorvidt vi er normale eller ej, om vi tænker pĂĄ vores sexdrev eller hvordan vores organer ser ud. Det hjælper ikke, at der kan være et stort stigma forbundet med at tale om sex, sĂĄ du kan ikke altid sammenligne notater med dine jævnaldrende.
 • Luk dine øjne. Hvor længe, ​​indtil dit sind lider af sex? At have regelmæssigt sex, eller regelmæssigt onanastere, er godt for os. De fleste af os tænker meget pĂĄ det, og hvem kan bebrejde os? Det føles godt, det øger vores velbefindende og det er godt for vores helbred. Sex kan hjælpe med at øge vores immunsystem, vores frugtbarhed, selv vores levetid.
 • Intimitet, orgasmer, genital herpes, chlamydia, hepatitis, HIV / AIDS... sex i dag er en kompliceret blanding af glæde og smerte. Hvad skal vi gøre, hvis vi ikke afstĂĄr? Bliv klog pĂĄ sikker sex. Lad os være klare pĂĄ en ting først. Vi taler om sikrere sex, ikke sikkert sex, og det er en vigtig skelnen.
 • FĂĄ ting fĂĄr os til at føle sig mere sĂĄrbare end at være nøgen foran nogen andre. Der er intet at distrahere, ingen steder at skjule. Alt du er, er ude i det ĂĄbne for alle at se, om de er venner eller fjender. NĂĄr det kommer til sex, er der ogsĂĄ ofte en del af følelsesmæssig sĂĄrbarhed.
 • Hvis du er som omkring halvdelen af ​​de amerikanske kvinder derude, udøvede du ikke sĂĄ meget som eksperter fortæller os - i mindst 30 minutter om dagen, fem til syv dage om ugen - før du blev gravid. Og nu hvor du er en ny mor, er det svært at finde tid til at brusebad ikke mindre finde 30 minutter hver dag til en træning.
 • Lad os være ærlige: Livet er meget mere kompliceret i disse dage. Det gælder ogsĂĄ for vores sexliv. Langt væk er de dage, hvor det mest udbredte spørgsmĂĄl, der blev stillet før en tryst mellem samtykke voksne, var "Vil du respektere mig om morgenen?" Ă…h, hvis det kun var sĂĄ enkelt. I dag er sex lige sĂĄ populært som nogensinde, lige fra langvarige relationer til one-night flings.
 • Emnet for seksuel fetishisme er en af ​​de tabuer, der er, vel ikke alt det tabu. I den rigtige atmosfære tøver folk næppe med at dele, hvad "virkelig tænder dem", og du vil være hĂĄrdt presset for at finde et kvinders magasin, der ikke har slĂĄet ind i emnet fantasier, sexlegetøj og ting-han-vundet 't-fortælle-dig-han-ønsker.
 • Brug af genstande til at øge seksuel nydelse er ikke noget nyt. Opdagelse af verdens ældste overlevende dildo - en 7,9 tommer (20 centimeter) siltstone phallus, der mĂĄske har været brugt som sexhjælp for omkring 28.000 ĂĄr siden - antyder at mennesker har brugt sexlegetøj til eoner [kilde: Amos]. Hvad der er nyt, er dog de fremskridt, vi har gjort i stil og teknologi.
 • Dette er den første i en række indlæg om seksuel sundhed og miljøvenlig romantik. Har du et spørgsmĂĄl? Har du brug for svar? Efterlad en kommentar nedenfor. Glem alkohol, Spansk Fly, Viagra og andre unmentionable sexforstærkere, de mest passionerede afrodisiakre er kun et supermarked væk. Og vi taler ikke om specialprodukter, der er skjult i den internationale ganggang, ligesom nogle barker af et træ i Sydafrika eller en rødkryddet alger, der vokser pĂĄ bunden af ​​toiletsæderne i Antarktis.
 • En fælles klage for mange kvinder er tabet af libido eller sexdrev. Ofte er dette symptom forbundet med overgangsalderen, men voksne kvinder i forskellige aldersgrupper har bemærket et fald i kønsdriften [Kilde: Wilson]. Mens der ikke findes nogen løsning, kan visse strategier tilbyde betydelig hjælp til denne tilstand og det generelle velfærd.
 • Dette indlæg er en del af en serie om seksuel sundhed og miljøvenlig romantik. Har du et spørgsmĂĄl? Har du brug for svar? Efterlad en kommentar nedenfor. Hvis du læser denne artikel, betyder det nok, at du tror at lave whoopie er en behagelig oplevelse, og at du er interesseret i at gøre det endnu bedre. NĂĄ er du kommet til det rigtige sted.
 • Den intrauterinske enhed, eller IUD, er en T-formet enhed, der er indsat i en kvindes livmoder for at forhindre graviditet. Det kan implanteres pĂĄ en læge kontor, har en fantastisk succesrate pĂĄ næsten 100 procent, og er den mest populære form for reversibel prævention i verden med over 85 millioner brugere.
 • Selv nu behandles emnet for seksualitet og aldring ofte med stor sentimentalitet eller med afskrækkende humor, og det er svært for nogle mennesker at opfatte seksuel lyst og lidenskab blandt de ældre, undtagen nĂĄr det gælder lekery. Mens det mĂĄske falder i den populære fantasi, er billedet af den "beskidte gamle mand", der jager efter unge kvinder, ikke forsvundet.
 • I starten samlede Kinsey data fra elever i sine klasser, derefter fra andre studerende og fakulteter, og senere fra folk, som han kunne overtale at blive interviewet. PĂĄ sin egen bekostning interviewede han folk i andre Midwestern-byer, hvorved folk fra andre samfundsklasser tilføjede sin prøve.I 1941 opnĂĄede Kinsey et tilskud fra National Councils Research Committee for Sex Problems, som pĂĄ det tidspunkt var finansieret af Rockefeller Foundation.
 • Bare hvordan visse fødevarer eller andre stoffer kommer til at blive betragtet som afrodisiakum er typisk et spørgsmĂĄl om folklore snarere end faktum. I nogle tilfælde inviterer nyhed eller sjældenhed af en fødevare eller kemikalie folk til at udstyre det med magiske kræfter af seksuel art. I andre tilfælde antages det, at seksuel styrke kommer fra at spise fødevarer, der ligner et kønorgan, sĂĄsom bananer og østers pĂĄ grund af deres vage lighed med penis og testikler.