Kategori Graviditet og forældre

 • NĂĄr en medicinsk nødsituation rammer din husstand, kan tingene gĂĄ fra den sædvanlige halvhøjt til at fuldføre kaos meget hurtigt. Under en nødsituation skal fokuset være pĂĄ pleje af den tilskadekomne eller barnet, og der er lidt tid til at rifle gennem dine medicinske filer for at finde telefonnumre og skudoptegnelser.
 • Kyllingkopper spredes af ĂĄndedrætsdrĂĄber i luften og ogsĂĄ ved direkte kontakt med udslæt af et inficeret individ. Karakteriseret ved kløende udslæt og feber forekommer symptomerne pĂĄ vandkopper typisk 14 til 18 dage efter eksponering. Kyllingkopper er stærkt smitsom. Hvis en modtagelig gravid kvinde udsættes for et inficeret husstandsmedlem, er hendes risiko for at fĂĄ vĂĄdkopper omkring 90 procent (risikoen er lavere, hvis hun udsættes for en inficeret person uden for hendes hjem).
 • Den ni mĂĄneder lange graviditetsrejse kan ikke kun være fysisk og følelsesmæssigt beskatning, det kan være en spændende og givende oplevelse for fremtidige moms. Hvorvidt graviditet er planlagt eller overraskende, opdager de fleste kvinder hurtigt, at de bærer et udviklende barn. Men hvad nu hvis en graviditet er bĂĄde uplanlagt og ukendt for den kvinde, der er gravid?
 • De fleste forældre bærer sandsynligvis minder om at blive mobbet, da de var børn. Hvis ikke, har de i det mindste dannet forestillinger fra film og andre medier om, hvordan mobning generelt manifesterer sig. Men nĂĄr det kommer til dine egne barns oplevelser, kan mobning være kompliceret og smertefuldt for dem og for dig, især hvis du ikke har de rette værktøjer til at hĂĄndtere det.
 • National Safe Kids Campaign vurderer, at hvert ĂĄr vil en ud af fire børn i alderen 14 ĂĄr og yngre opretholde en skade, der kræver lægehjælp. Fyrre procent af alle skadede nødbesøg og 42 procent af alle dødsfald er mellem maj og august, rapporterer de, men det er ikke alle dĂĄrlige nyheder.
 • Det er ligegyldigt hvor mange graviditetsbøger kulden din natbord. Det samme gælder for praktisk taget at opnĂĄ en kandidatgrad i barsel prep kurser. Selv en personlig guide udarbejdet af din bedste kæreste kan ikke sammenlignes. NĂĄr det kommer til at føde din helt egen baby, føler du dig som den eneste kvinde i verden, der nogensinde har gjort sĂĄdan en ting.
 • NĂĄr du har prepped barnevognen, handlet for alle de sødt baby tøj, havde baby shower og lavede de skæbnesvangre ture til og fra hospitalet, ville du tro at du kunne lægge graviditet væk i en hukommelse bog og komme videre med moderskab. Desværre kan din krop have brug for en justeringsperiode, før den er klar til at gĂĄ videre til de næste faser af dit liv.
 • Selvom det er en naturlig proces, kræver amning bĂĄde tid og kræfter fra bĂĄde baby og mor for at fĂĄ fat i det. Og hvis det ikke gøres ordentligt, kan amning være smertefuldt og frustrerende. Det kræver ogsĂĄ en tung tidsforpligtelse fra mor, fordi ammende babyer fodrer ofte, og fordi mor er den eneste med det udstyr, der er nødvendigt for at give fødevaren (selv om en brystpumpe kan hjælpe, nĂĄr amning er veletableret).
 • Her er min top 10 liste for at sikre en sund graviditet. Det indeholder anbefalinger om ernæring, vitaminer, mineraler og andre fornuftspunkter, der kan føre til en lykkeligere, sundere og mere vitale graviditet: Zink Utilstrækkelig zink er den mest almindelige og problematiske mangel under graviditeten. Zink er kritisk af to grunde: Korrekt vækst og udvikling af et sundt immunsystem til barnet.
 • Ligesom mange kvinder, hvis du forsøger at opfatte en baby, har du kigget efter fatteforslag før. Fra basale termometre til ægløsning forudsigelsessæt til cervikal slim, kan mange sĂĄkaldte "unnfangede baby tips" forvirre ret hurtigt. Mens mange af disse opfattelsestips virker store i teorien, er par, der forsøger at opfatte baby efter strenge "udtænkte baby tips", mere tilbøjelige til at blive skuffede i sexet sex.
 • Forældre er fulde af hĂĄb og drømme til deres børn. De kan forestille sig, at deres datter bliver den første kvindelige præsident, eller deres søn finder kur mod kræft. Ingen forælder har en nyfødt og ønsker, at barnet bliver en urolig teen. Desværre, pĂĄ trods af forældrenes bedste indsats, er det muligt for en teenager at udvise nogle frygtelig skræmmende adfærd.
 • NĂĄr du er forælder til en teenager, skræmmer stort set alt hvad du gør, din søn eller datter, og det gĂĄr dobbelt, nĂĄr du prøver at tale med din teenager om sex. Selvom du nok er den bedste kilde til pĂĄlidelig information, er du ogsĂĄ den sidste person pĂĄ jorden (eller hvor som helst andet) med hvem din teenager vil diskutere sex.
 • Husk hvordan som et barn var alt en første? Der var den første dag i skolen, første sovende parti, første gang mĂĄtte vi stĂĄ op for os selv og første gang vi stod for svigt. Faktisk ser vi tilbage, sĂĄ spændende som barndommen kan være, det er ogsĂĄ en tid med stød og blĂĄ mærker. Men du gjorde det, og det giver dig en kilde til gode rĂĄd til børnene i dit samfund.
 • At slĂĄ en vellykket balance mellem mor og arbejde bekymringer kan være en af ​​de sværeste jonglering handlinger en kvinde stĂĄr overfor i hendes liv. Den følelsesmæssige virkning af at forlade et barn i hjemmet er hjerteskærende, og det konstante indre og ydre pres i en karriere kan gøre selv stille, personlig tid med babybittersød.
 • Amerikanerne har et vægproblem, vores børn inkluderet. Omkring en ud af tre amerikanske børn anses for overvægtige eller overvægtige, anslĂĄr centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC), der sætter dem i fare for en række sundhedsmæssige problemer som type 2 diabetes, hjertesygdomme og kræft. En undersøgelse offentliggjort i oktober 2008-udgaven af ​​"American Journal of Public Health" viste, at børn, der lever omkring en kilometer fra en legeplads, er næsten fem gange større sandsynlighed for at være en sund vægt end børn uden legeplads eller park i deres nabolag.
 • NĂĄr en medicinsk nødsituation rammer din husstand, kan tingene gĂĄ fra den sædvanlige halvhøjt til at fuldføre kaos meget hurtigt. Under en nødsituation skal fokuset være pĂĄ pleje af den tilskadekomne eller barnet, og der er lidt tid til at rifle gennem dine medicinske filer for at finde telefonnumre og skudoptegnelser.
 • DĂĄrlige vaner er svære at bryde. Men hvis du tænker pĂĄ at have en baby, er det tid til at lægge barnets helbred over nogen af ​​dine resterende skadelige vaner, sĂĄsom rygning og drik. Og hvis du altid har ønsket en grund til at gennemføre en ny, sund livsstil, ville du blive svært presset til at finde en bedre motivation.