Kategori Graviditet og forældre

 • Dagen kommer, nĂĄr du tager et drev uden pitstop, nĂĄr du kommer igennem en dag uden opkastning, og nĂĄr din partners lidt irriterende vaner ikke gør dig til en raser og / eller grædende skæl. Den dag kan eller mĂĄske ikke være i uge 12, som finder dig indpakning i første trimester, pĂĄ randen af, hvad for mange kvinder viser sig at være en glat anden-trimester-tur - og for andre viser sig at være mere opkastning.
 • De fleste forældre ved at installere sikkerhedsstik i stikkontakter og opbevare vaskemidler og andre husholdningskemikalier uden for rækkevidde. Men vidste du, at balloner dræber flere børn end stort set alle andre legetøj? Choking pĂĄ disse farverige dekorationer er en alvorlig fare - kun cykler og ridning legetøj tegner sig for flere dødsfald.
 • NĂĄr et befrugtet æg udvikler sig uden for livmoderen, kaldes det en ektopisk graviditet. Ordet ektopisk betyder ude af sted. Dette er ikke en usædvanlig begivenhed: En ud af 100-150 graviditeter er ektopisk. En ektopisk graviditet opstĂĄr oftest i et af æggelederne, de strukturer, hvorigennem ægget rejser fra æggestokken til livmoderen.
 • DiaperFreeBaby opfandt ikke EC, men vi har udviklet et sæt filosofier, der forklarer EF pĂĄ en mĂĄde, som vi mener er vigtig for interesserede forældre og plejepersoner at forstĂĄ. Selvom EF har været praktiseret i mange kulturer i tusindvis af ĂĄr, er det nogle gange udfordrende at tilpasse disse praksis til vores "moderne" daglige liv.
 • Motion er vigtigt for alle, for helbred og fitness. Problemet er, at sport ogsĂĄ kan medføre skader, hvis du ikke er forsigtig. Sportsskader i teenagere er iboende, men forebygges, og fordelene ved et overvĂĄget træningsprogram opvejer potentielle risici. Teenagere er især i fare for skader relateret til overdreven sportsaktiviteter, samt risikoen for ikke at bruge beskyttelsesudstyr, ukontrolleret træning og forkert teknik.
 • Mens den nye mor aldrig helt kan vide, hvad de skal forvente, nĂĄr de fødes, bør alle i det mindste have en vag idĂ© om de fysiske og følelsesmæssige begivenheder ved normal spontan arbejdskraft. Det er bekymring for eller frygt for arbejdssmerter, som pĂĄvirker mange kvinder til at vælge at bruge smertestillende medicin i arbejde.
 • Selvom mange - hvis ikke de fleste - aktiviteter i nutidens verden er rettet mod voksne og børn, der kan se, sĂĄsom at læse aviser og se film og tv, er der stadig masser af sjove og spændende aktiviteter, som synshandicappede børn vil have det sjovt at gøre. Et spil, der gør en masse "dufte", er at samle sig fra køkkenet eller baggĂĄrden mad og krydderier med karakteristiske dufte, sĂĄsom pickles, eddike, vanilleekstrakt, appelsinsegmenter, mynte, rosmarin og kanel.
 • En hurtig gennemgang af den typiske rækkefølgen af ​​hændelser følger, selv om du bør huske pĂĄ, at alle børn er forskellige: lige efter fødslen kan en nyfødt suge; det kaldes den røde refleks. Ved 2 mĂĄneder kan et spædbarn flytte arme og ben glat, holde hovedet i 45 grader vinkel i nogle fĂĄ minutter, og hold et objekt i en kort periode.
 • Fra det øjeblik de begynder at snakke, kan børnene stille nogle ret vanskelige spørgsmĂĄl. Unge børn kan spørge, hvor babyer kommer fra, eller hvorfor deres og forældrenes skilt blev skilt. De kan kræve at vide, hvor folk gĂĄr, nĂĄr de dør, eller hvorfor en anden race ser anderledes ud end dem. Som dine børn vokser op bliver deres spørgsmĂĄl ikke lettere.
 • Forældreskab kommer ikke med en hĂĄndbog. Det er alt pĂĄ jobbet uddannelse. Men det samme gælder for børn, der forsøger at vokse til voksne. Ingen retningslinjer, bare masser af uskrevne regler, der begrænser, hvem vores børn tror, ​​de vil være. I sidste ende ønsker begge parter det samme resultat: børnens uafhængighed. Forældre vil bare gerne knytte et par modifikatorer til det: ansvarlig og vellykket uafhængighed.
 • Der var en tid, hvor kvinder, der ønsker at blive gravid, mĂĄske forsøger at drikke en potion lavet med pulveriseret ulvs penis. Alternativt kunne hun bære en charme lavet af et vagtels hjerte. Hvis det ikke fungerede, kunne hun tage til haven og plante en rosmarinbuske eller hoved til nærmeste indkøbscenter og købe nogen en gave af sølvtøj - og selvfølgelig ville det være en meget dĂĄrlig ide at hele tiden feje under sengen.
 • Da Erin Robinson Himes og hendes mand Dave først klædte deres tvillingpiger i smĂĄ T-shirts, var det ĂĄrsagen til stor fest. De nye tøj tegnede sig pĂĄ, at Emma og Ella, født 2 pund henholdsvis 7 ounce og 3 pund 3 ounce, havde været avancerede nok til at lave deres første modeudtalelser - noget de nu 2-ĂĄrige søstre sandsynligvis vil gøre i mange ĂĄr til komme.
 • Spørg næsten enhver gravid kvinde om at spise for to, og hun vil nok fortælle dig det her: Det er ikke helt sĂĄ nemt (eller sĂĄ sjovt) som det ser ud til. Kvalme og opkastning kan gøre det svært nok at spise for en, endsige to; Graviditetsbegrænsninger kan gøre forbruget til en noget kompliceret udsigt (hvilken tun er den sikre tun igen?
 • Har du det, du er gravid, men er ikke positiv? Bare rolig - du er ikke alene i denne usikkerhed. Mange tidlige graviditetssymptomer ligner dem, der er forbundet med præmenstruelle symptomer, sĂĄ det er almindeligt at spekulere pĂĄ, hvad der virkelig foregĂĄr i din krop. Hvis du ved en tilfældighed er gravid, begyndte en kædereaktion af fysiologiske begivenheder at udfolde sig inden for de første 24 timer efter befrugtning.
 • Tillykke med, du er gravid! Nu er det tid til at blive poked, prodded, overvĂĄget, mĂĄlt og observeret i omkring 40 uger. Mængden af ​​lægeundersøgelser, der sker hos en mor mellem befrugtning og levering, kan virke overvældende - men der er to liv pĂĄ spil i denne tid, og det er meget vigtigt at sikre, at de begge forbliver sunde.
 • Her er nogle af de mest almindelige myter, som underholdende er slet ikke rigtige, siger Drs. Joanne Stone og Keith Eddleman, partnere i divisionen af ​​moderfostermedicin pĂĄ Mount Sinai Medical Center i New York City og forfattere af bogen Graviditet for dummier. ™ Den Spicy Food Fraud Spicy mad vil bringe pĂĄ arbejde.
 • Adoptive forældre vil fortælle dig, at at vælge at vedtage et barn er en smuk mĂĄde at skabe eller føje til en familie. Med mere end 125.000 børn, der er vedtaget i USA hvert ĂĄr, er det naturligvis blevet en populær mulighed [kilde: Child Welfare Information Agency]. Adopteringen er dog meget forskellig fra at have et biologisk barn, og pĂĄ flere mĂĄder end bare det indlysende.