Kategori Graviditet og forældre

 • Tillykke med, den første halvdel af din graviditet er færdig! Uge 20 er mĂĄske ikke en vigtig med hensyn til fysiske ændringer, men det kan føles som en betydelig mental milepæl. At være i tyverne lyder sĂĄ meget bedre end at være i teenagere, ikke? En anden spændende begivenhed, der kan ske i denne uge - hvis du vil have det til at ske, er selvfølgelig - at finde ud af din babys køn.
 • I 2010 udgjorde udgifterne til sundhedsydelser i USA 2,6 billioner dollars; alligevel var mange amerikanere ikke dækket af forsikring [kilde: kaiser]. The Affordable Care Act, der blev implementeret fuldt ud i 2014, var designet til at udvide sundhedspleje dækning til flere mennesker. For eksempel kan du ikke længere nægtes dækket, hvis du havde en eksisterende tilstand; unge voksne under 26 ĂĄr kan forblive pĂĄ deres forældres sundhedsplaner, og folk forventes at have et minimum af dækning.
 • Læs mere ekspert svar relateret til Forebyggelse af Common Cold pĂĄ Sharecare.com.
 • Som for eksempel indstiller børn i en alder af 5 ubevidst, at mange af deres forældres attributter er deres egen; For eksempel kan en pige, hvis mor er bange for storme, antage at hun ogsĂĄ er bange for storme. Børn, hvis forældre viser interesse for ord og bøger, vil sandsynligvis tro pĂĄ, at de har en lignende interesse, og en ægte interesse vokser ofte ud af denne tro.
 • Jeg forstod konceptet, og alligevel faldt jeg ind i fælden. Før jeg vidste det, havde jeg en 8-mĂĄnedig, der vĂĄgnede hver anden time til sygeplejerske og kunne ikke komme i seng igen for at redde sit liv. Dengang havde jeg nok, og jeg var endelig nødt til at overveje, at min søn skulle lære at fĂĄ sig i søvn, hvilket ville indebære noget græde (og nogle søvnløshed - og hjertesorg - for min mand og mig).
 • Tocolytics kan forsinke leveringen 2-7 dage, købe lidt ekstra tid til at behandle gravide kvinder med steroidlægemidler. Steroider (sĂĄsom betamethason og dexamethason) fremskynder væksten af ​​babyens lunger og organer. Disse stoffer reducerer spædbørnsdød med ca. 30 procent. De reducerer ogsĂĄ de to alvorligste komplikationer ved for tidlig fødsel, ĂĄndedrætsbesværssyndrom (ca. 50 procent) og blødning i hjernen (ca. 70 procent).
 • Kernicterus, ogsĂĄ kendt som hyperbilirubinæmi, er den mest alvorlige form for gulsot.Det mest oplagte tegn pĂĄ gulsot er en gul farve af spædbarnets hud forĂĄrsaget af opbygningen af ​​bilirubin i blodet. NĂĄr dette sker, er der ogsĂĄ en tilsvarende opbygning af bilirubin i hjernen. I tilfælde af hyperbilirubinæmi kan hjerneskade forekomme, og resultatet svarer til cerebral parese.
 • Din partner skal ringe til helsepersonalet eller gĂĄ pĂĄ hospitalet med det samme, hvis hun mener, at hun har for tidlig arbejdskraft. Tegnene pĂĄ for tidlig fødsel omfatter: Kontrakter (underlivet strammer som en knytnæve) hvert 10. minut eller oftere Ændring i vaginal udslip (lækker væske eller blødning fra vagina) Pelvisk tryk - følelsen af, at babyen skubber ned Lav, kedelig rygsmerte Kramper, der føles som en periode Kræftkramper med eller uden diarre Sundhedsudbyderen kan fortælle din partner at: Kom ind pĂĄ kontoret eller gĂĄ pĂĄ hospitalet Stop hvad hun laver og hvile pĂĄ hendes venstre side i en time Drik 2-3 glas vand eller juice (ikke kaffe eller sodavand) Hvis symptomerne bliver værre eller ikke gĂĄr væk efter en time, skal din partner ringe til helsepersonalet igen eller gĂĄ til hospitalet.
 • Preterm arbejdskraft kan undertiden stoppes med en kombination af medicin og hvile. Oftere kan fødslen forsinkes lige længe nok til at transportere kvinden til et hospital med en neonatal intensiv afdeling (NICU) og til at give hende et lægemiddel til at fremskynde hendes barns lungeudvikling. Behandling med en form af hormonprogesteron kan medvirke til at forhindre for tidlig fødsel hos nogle kvinder, som allerede har haft en for tidlig baby.
 • Tal med hĂĄnden Talende er vanskelig koordinering af munden, tænder og tunge kræver et finjusteret sæt af motoriske færdigheder. I stedet er det langt lettere for smĂĄbørn at bruge deres hænder til at kommunikere - de kan ikke se tungens position for at sige "farvel", men de ved sikkert, hvordan man kan bølge. Tara Fersko, en pædiatrisk talesprogspatolog, forklarer, at "børn udvikler sig i stand til at kommunikere med tegn, inden de kan tale.
 • Hvad kan man forvente NĂĄr du kommer til lægen eller nødrummet, hvad skal du forvente? Der er ingen pat regler, som læger følger for at evaluere og behandle feber, men her er nogle af de fælles procedurer, der rutinemæssigt forekommer. Til at begynde med, nĂĄr man overvĂĄger feber, foretrækker de fleste læger at bruge den rektale temperatur, da den mest nøjagtigt afspejler barnets kerne temperatur.
 • For par interesseret i at opfatte et barn, synes processen ligefrem nok - og ordforrĂĄdets ordforrĂĄd er ikke særlig kompliceret. Men ifølge Mayo Clinic lider 10-15% af parene af infertilitet, som er defineret som "ikke at blive gravid, trods at have hyppige, ubeskyttede sex i mindst et ĂĄr.
 • For kvinder kan det være en udfordring at finde den mest frugtbare tid i mĂĄneden. En kvindes æggeblomme frigiver et æg pr. Menstruationscyklus under en proces kaldet ægløsning. Efter det er frigivet, vil et æg forblive i en kvindes æggeleder i flere timer for at blive befrugtet. Det er derfor, at par forsøger at blive gravid, kan overveje at bruge en ægløsningstest til at bestemme, hvornĂĄr en kvinde er mest tilbøjelige til at frigøre et æg, der skal befrugtes af sædceller.
 • I stigende grad udvikler børn diabetes. Det plejede at være, at der var "ungdomsdiabetes" og "voksen diabetes". Læger bruger nu udtrykkene "type 1 diabetes" og "type 2 diabetes". Dette skyldes, at legioner af børn i dette land er kommet op i lægerkontorer i de senere ĂĄr med type 2-diabetes (typisk set hos voksne), og voksne udvikler type 1-diabetes (typisk diagnosticeret hos mennesker under 18 ĂĄr).
 • Kræft har potentiale til at pĂĄvirke mænd og kvinder fertilitet direkte og indirekte. De former for kræft i reproduktionssystemet, der truer en mands frugtbarhed, spænder fra testikel til pencancer, mens æggestokke og livmodercancer er eksempler pĂĄ reproduktive sygdomme, der kan gøre det vanskeligt - og i nogle tilfælde umuligt - for en kvinde at forestille sig.
 • Mens onlinegrupper har fordelen af ​​anonymitet, kan en ansigt til ansigt supportgruppe være mere hjælpsom til at fremme forandring. Bestem, om dit forsikringsselskab dækker udgifterne til supportgruppen (hvis der er en omkostning), fĂĄ ​​anbefalinger til en støttegruppe fra din teenagers læge, ring til professionelle psykiatriske organisationer eller et samfundsmedicinsk sundhedscenter og bede dem om en anbefaling, eller kontakt dit lokale hospital eller sted for tilbedelse.
 • Hvis du er fan af NBC-vægttabsshowet "The Biggest Loser", kan du huske sæson 11 vinder Olivia Ward, der siger at hun sluttede sig til konkurrencen med det udtrykkelige formĂĄl at forbedre sine chancer for at blive gravid. Hun var blevet diagnosticeret med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en ĂĄrsag til kvindelig infertilitet, der er mere almindelig hos overvægtige kvinder, og blev fortalt af en læge, at hun ikke ville blive gravid, hvis hun ikke tabte sig [kilde: Forebyggelse].