Kategori Mentalt helbred

 • Min mor er besat terapeut, Ayana Rose-Williams, deler sine tips og tricks til at kontrollere en besættelse. Sund Forpligtelse, Usund Obsession Du kan vide, at tvangstanker er domineringen af ​​ens tanker eller følelser ved en vedholdende ide, billede eller lyst. Du kan dog ikke indse, at du obsesserer mere end du ved, og vores overbevisninger, ønsker og frygt er formet af sædvanlige tanker og følelser.
 • Der er en version af historien om den amerikanske præsident William Henry Harrisons indledende adresse, der gĂĄr sĂĄdan som sĂĄdan: Præsident Harrisons to-timers indledende adresse i koldt, vĂĄdt vejr var ansvarlig for at han blev kold og døende af lungebetændelse, før han kunne afslutte endnu en mĂĄned pĂĄ kontoret.
 • Alfred Ernest Jones blev født den 1. januar 1879, i hvad er nu Gowerton, Wales, nær Swansea. I 1903 modtog han en lægeuddannelse fra University College i London. Han studerede senere neurologi og psykiatri ved universitetet i MĂĽnchen i Tyskland, hvor han opdagede Freuds skrifter. I 1905 begyndte Jones at udøve psykoanalyse.
 • PĂĄ University of Minnesota, hvor han blev instruktør i psykologi i 1920, gennemførte Lashley omfattende laboratorieundersøgelser om hjernen hos rotter. Han blev forfremmet til fuld professor i 1924. I 1926 tiltrĂĄdte han fakultetet for University of Chicago, og i 1935 modtog han et forskningsprofessor i neuropsykologi ved Harvard University.
 • Efter krigen vendte Lewin tilbage til Psykologisk Institut, hvor han rejste sig til den højeste fakultet rang muligt og tiltrak talentfulde internationale studerende. Hans arbejde, især som det gjaldt for børnepsykologi, blev kendt i Amerika. I 1933, efter Hitlers stigning til magten, forlod Lewin Tyskland for USA og blev en U.
 • Maslow vendte tilbage til New York i 1935, hvor han var forskningsassistent ved Lærer College, Columbia University, før han tiltrĂĄdte fakultetet pĂĄ Brooklyn College i 1937. Under hans ĂĄr i New York blev han mentoriseret af Alfred Adler, en af ​​de tidlige tilhængere af Freudian psykoanalyse, sĂĄvel som af antropolog Ruth Benedict og psykolog Max Wertheimer.
 • Fra 1900 til 1904 var han lektor i psykologi ved University College, London, og udført forskning pĂĄ et laboratorium, han byggede i hans hus. I 1912 blev han valgt som stipendiat af Royal Society og en fyr af Corpus Christi College, Oxford. I 1920 offentliggjorde han The Group Mind, hvor han udtalte sin overbevisning om, at enhver stærkt struktureret gruppe, som en nation, har en mental organisation (senere kaldet en Gestalt), som kun delvis tilhører et enkeltpersones gruppe.
 • I 1926 ĂĄbnede kulturmændene et behandlingscenter for psykisk syge børn. Menninger-fonden, hvis aktiviteter omfatter uddannelse og forskning samt behandling af patienter, blev etableret i 1941. (1893-1990), hans ældste søn, blev en af ​​de mest respekterede psykiatere i hans tid.
 • Piaget blev født i Neuchâtel, Schweiz. Han modtog en doktorgrad i biologi fra universitetet i Neuchâtel i 1918 og tilbragte det meste af sin karriere ved universitetet i genève (1929-71). Blandt Piagts mange bøger er barnets sprog og tanke (engelsk oversættelse udgivet 1926); Oprindelsen af ​​intelligens i barnet (1952); Biologi og viden (1971); og udviklingen af ​​tanke (1977).
 • Psykodynamiske terapier, som nogle gange bruges til at behandle deprimerede, fokuserer pĂĄ at løse patientens modstridende følelser. Disse terapier reserveres ofte indtil depressive symptomer er signifikant forbedret. I almindelighed vil alvorlige depressive sygdomme, især de som er tilbagevendende, kræve medicin (eller elektrokonvulsiv terapi under særlige forhold) sammen med eller forud for psykoterapi for det bedste resultat.
 • Behandlingen kaldet øjenbevægelses desensibilisering og oparbejdning (EMDR) involverer faktisk en kompleks kombination af traditionelle psykoterapi-tilgange, men dens særprægede centrale træk er troen pĂĄ, at hurtige øjenbevægelser under tilbagekaldelsen af ​​en traumatisk begivenhed pĂĄ en eller anden mĂĄde kan ødelægge minderne.
 • Forskere har identificeret tre mulige kilder til skygge: (1) arvelighed, (2) manglende sociale færdigheder og (3) social udvikling, der fremmer lavt selvværd i stedet for selvtillid. Omstændighederne ved en persons opdragelse bestemmer ofte omfanget af den persons skamhed. Forældre, der konstant kritiserer et barn, kan for eksempel underminere barnets selvværd.
 • I 1917 modtog han en ph.d. grad i psykologi fra University of Chicago. I 1924 blev han lektor i psykologi, og blev senere fuld professor. Han var interesseret i mental og intelligens testning, som var i sin barndom derefter, og i 1930 udviklede han et psykometrisk laboratorium.
 • Tolman blev godt bekendt med bĂĄde Gestalt og tidlig behaviorisme. Han kombinerede i sidste ende elementer fra begge til at etablere sine egne teorier om læringsadfærd. Fra Gestalt indarbejdede han ideen om, at stimulerings- og reaktionsmønstre kan identificeres gennem processer af opfattelse, motivation og kognition.
 • Laboratorietest kan ogsĂĄ hjælpe med at identificere ĂĄrsagerne til depression. Din læge kan bestille blod og urinprøver for at sikre, at du ikke har en anden sygdom. Hvis du har haft ubeskyttet sex, flere seksuelle partnere eller brugt intravenøs eller IV-lægemidler, kan din læge ogsĂĄ anbefale en AIDS-test.
 • Men i maj 2001 klagede Julia, at hun følte sig slidt. Parret troede pĂĄ, at hun var opbrugt af kravene til en ny baby og var ude af form. Ikke længe efter slog Julias krop ud i røde prikker. Lægerne fortalte hende, at hun havde akut lymfatisk leukæmi - en meget aggressiv form for kræften - og de begyndte straks kemoterapi.
 • Eksperter er ikke sikre pĂĄ, hvordan diæt pĂĄvirker depression, men de ved, at dĂĄrlig ernæring kan bidrage til sundhedsproblemer, herunder psykiske problemer. De ved ogsĂĄ, at folk, der er deprimeret, ofte udvikler dĂĄrlige spisevaner. Nogle mennesker finder, at hvad de spiser spiller en stor rolle i, hvordan de føler.