Kategori Medicin

 • BĂĄde forkølelse og influenza vil fĂĄ dig til at føle dig elendig, og fordi begge er ĂĄndedrætsinfektioner med lignende symptomer - hoste, smerter, hovedpine, du kender boret - det kan være svært at vide, hvilken man har dig i sit greb. Hvert ĂĄr vil hvor som helst fra fem til 20 procent af den amerikanske befolkning fĂĄ influenzaen, for det meste under den vinterlige strækning mellem december og februar, giver eller tager et par mĂĄneder [kilde: CDC].
 • Der er en hel kategori vittigheder, der begynder med en variation pĂĄ sætningen "En mand gĂĄr ind i en bar..." Disse gags er ofte baseret pĂĄ forskellige karakterer i usædvanlige situationer kastet sammen pĂĄ et fælles sted: en bar. Men hvis komedien efterligner livet, kan en bedre indstilling til sĂĄdanne vittigheder være et akutrum pĂĄ hospitalet.
 • Et af kroppens systemer mest berørt af følelserne er mavetarmkanalen eller fordøjelsessystemet. Hvis en person bliver følelsesmæssigt ked af det, kan han eller hun blive kvalme, opleve tab af appetit eller lide af diarrĂ©. Langvarig mental stress, især hvis patienten ikke er fuldt bevidst om angst, kan bidrage til udviklingen af ​​mavesĂĄr.
 • (Redaktørens bemærkning: Det følgende foreslĂĄr en terapi, der ikke mĂĄ hĂĄndteres uden en omhyggelig koordinering af behandlingen med patientens primærplejeprojektør og helst en allergiker. Bee sting gift kan forĂĄrsage anafylaktisk shock, der kan forĂĄrsage pludselige død. chok er uacceptabelt højt til at prøve bi-terapi uden overvĂĄgning af en allergiker.
 • Fugtige hot packs bruges almindeligt til pĂĄføring af overfladisk varme til kroppen. I almindelighed opbevares disse pakninger i en varmelegeme indeholdende vand ved ca. 160 grader. Overfladelig opvarmning kan medvirke til at øge lokal cirkulation til en dybde pĂĄ ca. 1 centimeter fra hudens overflade. En mulighed for opvarmning pĂĄ større dybder er ultralyd.
 • Er trækkraften effektiv? Forskningen er lidt blandet. Til kortvarig symptomaflastning synes trækkraften at være hensigtsmæssig for nogle sammenhængende ryg- og nakkesmerter, men ikke bedre end andre behandlingsformer som stræk- eller ledbehandling. For smerter fra en disk- eller arthritisrelateret knæet nerve kan trækkraft være effektiv for nogle.
 • Hvis du er en af ​​de heldige, skal du kun besøge hospitalet en hĂĄndfuld gange - mĂĄske endda aldrig. Men for dem, der er mere uheldige, eller lider af en kronisk sygdom, skal du bruge disse placeringer til at vælge det bedste hospital i nærheden af ​​dig. US News & World Report tager tid til at undersøge næsten 10.000 specialister og kamme gennem data om dødsfald, patientsikkerhed og mere til at vælge 148 hospitaler, der udmærker sig ved forskellige specialiteter.
 • Mere end 1 milliard mennesker besøger et lægehus, hospitalspædagogisk afdeling eller en beredskabsafdeling i USA hvert ĂĄr, og omkring 136 millioner af disse besøg er til de 5.004 beredskabsafdelinger i hele landet [kilder: CDC, CDC, Emergency Medicine Network ]. Hvis det lyder som mange brystsmerter og brudte knogler, har du ret.
 • Tænd et drama pĂĄ tv-kriminalitet, læs overskrifterne til nogle af de største historier i nationen eller ske pĂĄ en afskĂĄret kriminalitetsscene, og du fĂĄr en ide om, hvorfor coroners og lægeundersøgere ikke kun er vigtige i samfundet, men ogsĂĄ ret cool at starte. Skyldenes skyld er at bestemme sandheden om, hvordan en person døde.
 • En person falder til jorden, ubevidst, krammer sit hjerte. En middag begynder at kvælde pĂĄ et stykke bøf, hendes ansigt bliver langsomt blĂĄt. I sĂĄdanne nødsituationer ville mange af os vide, hvad de skal gøre: Udfør HLR pĂĄ manden og Heimlich manøvreringen pĂĄ kvinden. Disse nødhjælpsprocedurer har eksisteret i ĂĄrtier - HLR blev udviklet i 1960, Heimlich Maneuver i 1974 - og læres ofte pĂĄ skoler, arbejdspladser og samfundsmæssige indstillinger [kilder: American Heart Association, Radel].
 • Folk har sagt det i ĂĄrevis: Hvis du vil have et sikkert job, skal du gĂĄ i sundhedsvæsenet. Hvorfor? Med folk, der lever længere, vil medicinske behov stige tilsvarende. Ifølge FN-prognoser forventes antallet af mennesker i verden pĂĄ 60 ĂĄr og ældre at fordoble i 2050, fra 841 millioner i 2013 til over 2 milliarder!
 • Emnet for hærens lægeuddannelse kan fremkalde tanker om kampmedicin, der arbejder midt i fare eller flyver de skadede til sikkerhed. Sandt nok er disse uddannede fagfolk modige krigszoner, men de gør ogsĂĄ meget mere. I modsætning til fortiden leverer dagens hærmedicinske fagfolk en bred vifte af ydelser - lige fra mental sundhed til tandpleje - fokuseret pĂĄ soldaternes og deres families overordnede sundhed.
 • I 2007 gik omkring 117 millioner amerikanere til nødrummet [kilde: Niska, Bhuija og Xu]. Hvad sender dem der? De 10 bedste grunde til, at vi besøger ER, kan overraske dig. Ulykker og kritiske skader er ikke hoveddriverne. I stedet søger vi hjælp til alt fra mavesmerter og brystsmerter til feber, hoste og ondt i halsen [kilde: McCaig og Burt].
 • Hvis det skulle være sjovt, ville det ikke blive kaldt arbejde, right? Men forskellige temperamentsformer er egnede til forskellige erhverv. For nogle er det ikke værd at sidde i en kabine og stirre pĂĄ en computer hele dagen. For andre kan en uddannelse eller sprogbarriere have udelukket et skrivebordsjob.
 • NĂĄr du tænker pĂĄ nødrum, kan de dramatiske, gurney-rullende scener fra tv og film oversvømme dit sind. Men sandheden er, at disse skildringer overser meget af, hvad typiske ER'er beskæftiger sig med regelmæssigt. Nødtjenester yder ekspertpleje til at redde liv, men de er ogsĂĄ steder, folk søger behandling for mystiske symptomer, eller nĂĄr de fleste lægerkontorer er lukket.
 • Det kan mĂĄske overraske dig, at den moderne pleje - den omsorg og kompetence, vi har forventet hos vores læger - er mindre end 150 ĂĄr gammel i Amerika. Ikke sĂĄ længe siden foretrak mange mennesker at afstĂĄ fra formelle sundhedsydelser, idet sygeplejersker og hospitaler overvejes at være langt mindre sikre end at have sygdom eller skade hjemme.
 • Med alle de lustfulde tv-reklamer kan du mĂĄske tro, at det er stofferne til erektil dysfunktion, der gør hjerterne af lægemiddelvirksomheden execs go pitter-patter. Men det er medicin, der behandler hjertesygdomme og højt blodtryk, som de fleste ophidser dem. Følgende var de 10 mest solgte receptpligtige lægemidler i 2005.