Kategori Menneskelige legeme

 • Ekstra kropsdele forekommer oftere, end du mĂĄske tror. Læger kalder de ekstra bilag supernumerære kropsdele, og de kan findes pĂĄ nogle berømte personer i historien sĂĄvel som aktuelle berømtheder. FĂĄ mere at vide om 13 personer, der blev født med ekstra kropsdele, og som altid havde en ekstra hĂĄnd (eller finger eller hoved).
 • At deltage i en begravelse er ikke pĂĄ nogens liste over sjove ting at gøre; men du elskede kære gamle Store Tante Fern og er glad for at betale dine respekt. Ligesom rumets quiets og ĂĄbningsbønnen begynder, føler du en velkendt kittelse i næsen og begynder at kæmpe for en nys. Du forsøger at ignorere det ved at trække langsomt ud gennem din næse, men intet virker.
 • Det var ikke deres normale emne, men sent i en cocktail-fueled piger aften begyndte Marissa og hendes venner at tale om et emne, der normalt var uden for grænserne, selv for dem. Mænd, børn, job, andre venner - du hedder det - de var hurtige til at hash det ud. Men poop? Men her var de og chattede om deres afføring.
 • Det endokrine system omfatter et antal kirtler, der producerer hormoner med et varieret udvalg af vitale funktioner. Hormoner er kemiske stoffer, der udskilles af organer eller organer i en del af kroppen og transporteres af blodbanen til andre organer eller væv, hvor de kontrollerer eller regulerer udviklingen eller funktionen af ​​disse strukturer.
 • Chancerne er ret gode, du har hørt nyheden om, at du har en skjoldbruskkirtlen - men chancerne er ogsĂĄ ret anstændige, du er ikke helt up to speed pĂĄ præcis, hvorfor du har en. Den menneskelige krop fungerer som en kompleks fabrik, og ligesom enhver fabrik er der masser af samlebĂĄnd, maskiner og bevægelige dele, for ikke at nævne alle arbejderne, der gĂĄr om deres forretning.
 • Hver dag i USA dør et gennemsnit pĂĄ 18 mennesker, mens de afventer organtransplantationer pĂĄ grund af en kritisk mangel pĂĄ donorer. I løbet af de sidste 10 ĂĄr har transplantationens venteliste mere end fordoblet med mere end 98.000 mænd, kvinder og børn, der afventer hjerte-, nyrer-, lever-, lunge- og bugspytstransplantationer.
 • 2. Dit hjerte slĂĄr omkring 35 millioner gange om ĂĄret. I løbet af en gennemsnitlig levetid vil det menneskelige hjerte slĂĄ mere end 2,5 milliarder gange. 3. Din krop har ca. 5,6 liter blod. Denne 5,6 liter blod cirkulerer gennem kroppen tre gange hvert minut. PĂĄ en dag rejser blodet i alt 19.000 km (12.000 miles) - det er fire gange afstanden over U.
 • Det menneskelige øje sammenlignes ofte med et kamera. Begge tager billeder af verden gennem en linse, og øjets hornhinde og iris er beslægtet med et kameras blænde, som giver fokus. Den optiske nerve er sĂĄ som et kameras USB-ledning. Det overfører billederne vi ser til hjernen, hvilket giver mening for dem, ligesom en USB-kabel overfører billeder til en computer, sĂĄ vi kan sortere og udskrive vores favoritter.
 • Der er en folktale fundet i flere forskellige kulturer om vagina dentata - Latin for "tandede vagina" - hvor en kvindes vagina siges at indeholde tænder. Implikationen er selvfølgelig, at en mand, der har sex med kvinden, kan skade eller endda miste sit medlem. Det fik endda skærmtid i en 2007 sort komedie.
 • NĂĄr vi taler om fordøjelsessystemet, skal vi starte med hjernen, for selv før maden kommer ind i munden tænker vi pĂĄ det - vi planlægger, hvad vi vil spise, lugter aromaen, nĂĄr den simmer pĂĄ komfuret, ser pĂĄ den pĂĄ pladen. Vi gør i en rigtig reel mening med vores øjne, eller mere specifikt, med vores hoveder.
 • Det menneskelige hjerte har et særligt sted blandt legemlige organer, et romantiseret symbol pĂĄ kærlighed, mod og medfølelse. Men dets funktioner i kroppen er lige sĂĄ praktiske som de er nødvendige. Placeret i midten af ​​brystet (men tippet til venstre), sender denne pumpe blodcirkulationen gennem hele kroppen og sikrer, at ilt og næringsstoffer bringes til organer og væv, og at skadeligt affald transporteres væk.
 • Dit hjerte virker nonstop for at levere næringsrikt blod til alle dele af kroppen, men dets første prioritet er altid at tage bil nr. 1 - selv. Du kan tænke pĂĄ det som sĂĄdan: NĂĄr du lægger penge pĂĄ en kontokonto, etablerer du et system, hvor alle dine penge overgĂĄr fra dig til din bank og derefter følger en af ​​to stier.
 • - Har du nogensinde spekuleret pĂĄ, hvad der udgør blod? Medmindre du har brug for blodet, donerer det eller skal stoppe dets strøm efter en skade, tænker du sandsynligvis ikke meget pĂĄ det. Men blod er den mest testede del af kroppen, og det er virkelig livets flod. Hver celle i kroppen fĂĄr sine næringsstoffer fra blod.
 • Du har muligvis læst historier om babyer født med en fremspringende lever eller tyndtænger, der hænger uden for underlivet. Selv om denne ide kan synes at være farget, forekommer disse typer af forhold oftere end du mĂĄske tror. I visse former forekommer de sĂĄ ofte som en ud af 5.000 fødsler. Disse fosterskader kan være livstruende, især da de kommer med risikoen for andre defekter, infektion og komplikationer.
 • Død efter toilet. Det lyder som titlen pĂĄ et dĂĄrligt finansieret sci-fi-flick, men for mange kan en enkel tarmbevægelse forĂĄrsage stor angst. Selv om det er sjældent, kan alvorlig belastning pĂĄ toilettet være dødelig pĂĄ en række mĂĄder for personer, der er kronisk forstoppede, som for nylig har haft hjertekirurgi eller som lider af en række andre sygdomme.
 • Roser er røde, violer er blĂĄ - vel, blĂĄlig. Himlen er ogsĂĄ blĂĄ. Græsset er grønt. Dette er ting, som de fleste af os ved for en kendsgerning og ikke stiller spørgsmĂĄlstegn ved. Men hvad nu hvis du var colorblind? Hvad vil du se? Er livet en lang sort-hvid film? I "The Wizard of Oz" træder Dorothy Gale ud af hendes sort-hvide Kansas Farmhouse og ind i det farvemættede Land of Oz.