Kategori Menneskelige legeme

 • -Joints er de steder i vores kroppe, hvor knogler møder. De ruller, glider, roterer eller bøjer som et simpelt hængsel for at lade dig løbe, hoppe og lave kyllingedansen. Samlinger kommer i forskellige størrelser, former og sorter, men alle er modtagelige for slitage, skader og gigt. Næsten 20 procent af befolkningen i USA har arthritis [kilde: Harvard Health Publications].
 • I filmen "WaterWorld" har Kevin Costners karakter en mutation, der giver ham gæller bag ørerne. Er dette virkelig muligt? Kunne en mutation tillade folk at svømme i vandet ligesom fisk uden at skulle bruge noget slags scuba udstyr? En måde at besvare dette spørgsmål på ville være at se på evolutionens rekord på emnet.
 • Det lyder nok mere som en scene fra en horrorfilm end en videnskabelig virkelighed, men menneskelige øjenvipper er faktisk hjemsted for arachnids - oodles af dem. Hvert hårfollikel i øjenlågene kan indeholde op til 25 af væsnerne, og det antages, at næsten alle mennesker, uanset hvor velplejede de har dem [kilde: Carter].
 • Der er mange forhold, der kan påvirke vores hjernes sundhed, og dette kan have en bred vifte af effekter på vores evne til at fungere normalt. Videnskabelige fremskridt i de senere år har gjort det klart, at hjernen spiller en central rolle i mental sundhed. Vi forstår mentale sygdomme som forhold, der påvirker en persons tanker, følelser og adfærd negativt.
 • Neurotransmitterne rejser over synapsen (krydset mellem de nærliggende neuroner) og stimulerer produktionen af ​​en elektrisk ladning, som bærer nerveimpulsen fremad. Denne proces gentages igen og igen, indtil en muskel bevæges eller afslappes eller et sanseligt indtryk ses af hjernen.
 • Finde hjernespasere Puslespil og hjernespasere er overalt. De fleste dagblade har en side med ordspil og krydsord, der kan give den udfordring hjernen har brug for. Eller du kan finde spil online (se "Internetressourcer" nedenfor). Som altid er en afbalanceret tilgang til sundhed at foretrække. Forskere har vist, at lære nye ting og gøre krydsord sammen med hukommelse - men forskning har også vist at 10 minutters chatting med en anden person har den samme gavnlige effekt på hukommelsen som et puslespil, og socialisering er kendt for at reducere risikoen for demens.
 • Hvis du er en regelmæssig besøgende på 24InfoHealth.com.com, kan du muligvis nyde lidt bagved kulisserne om, hvordan disse artikler kommer til din computerskærm. Hver dag kæmper et dedikeret team af forfattere og redaktører gennem de fineste forskningsmaterialer og lærer alt, hvad vi kan om vores givne emner, så vi kan give dig de bedste oplysninger på nettet.
 • Du samler dit kulinariske mesterværk på en tallerken og begynder at dække det i friskmalet peber. Så begynder en velkendt følelse at bygge. Din næse rykker, dine øjne vand - og du falder ind i en rumskratende nys. Den måde du nyser på, når du er hjemme alene, er helt anderledes end når du er i et møde med din chef eller til middag med en dato.
 • Da en hobby-butiksejere i Cincinnati skarrede fingeren i 2005, mens han viste en kunde, hvorfor motoren på sit modelfly var farlig, gik han til beredskabsrummet uden det manglende tip. Han kunne ikke finde det overalt.Lægen bandager såret og anbefalede et hudtransplantat til at dække toppen af ​​hans højre midterstub for kosmetiske formål, da der ikke kunne gøres noget for at genopbygge fingeren.
 • At deltage i en begravelse er ikke på nogens liste over sjove ting at gøre; men du elskede kære gamle Store Tante Fern og er glad for at betale dine respekt. Ligesom rumets quiets og åbningsbønnen begynder, føler du en velkendt kittelse i næsen og begynder at kæmpe for en nys. Du forsøger at ignorere det ved at trække langsomt ud gennem din næse, men intet virker.
 • Tycho Brahe, en dansk astronom, brugte midt i slutningen af ​​1500'erne at kortlægge himlene for sin konge og senere til den hellige romerske kejser Rudolph II i Prag. Mest kendt for at spore kometer og tage præcise målinger af stjerner og planeter med det blotte øje, døde Brahe i oktober 1601. Dødsårsagen?
 • Enhver, der har brugt tid rundt om småbørn, ved, at stående og gåture er muliggjort længe før styring og bremsning. Pleje omkring rummet, der drives af ben, der synes at have deres egne navigeringsimpulser og hopper af kaffeborde, vægge og gulve - de tidlige stadier af toddling er fulde af nedbrud og flameouts.
 • Efter en 9-årig dreng var kirurgisk i Det Forenede Kongerige, var han alle ører. Nå, han havde i det mindste to. Kieran Sorkin blev født uden ører, en sjælden medicinsk tilstand, der kun rammer to på 200.000 spædbørn og efterlader dem uden et udviklet ydre øre [kilde: Keating]. Sorkin havde kirurgi for at fjerne stykker brusk fra seks af hans ribben, som blev omformet til ører og syet på hver side af hans hoved.
 • Vi lever i et samfund, der er besat af renlighed. Det virker som om vi ofte vasker, tørrer ned og renser alt i vores hjem og på vores kroppe. Denne kollektive bekymring over bakterier har sine fordele - det hjælper med at stoppe spredningen af ​​bakterier og vira, og det gør os sunde. Overvej hvordan håndvask minimerer spredning af sygdom, eller hvordan tandbørstning forbedrer oral sundhed.
 • Der er mange nætter i et barns liv, når sengetid kommer alt for tidligt. Søvn virker som en fjern mulighed, men forældrene insisterer på, at barnet bliver i seng med lysene slukket. I denne situation har mange børn ty til læse under deres dæksler af lommelygte. De skarpe lysstråler sikrer, at forældrenes opmærksomhed ikke vækkes, samtidig med at børnene får en chance for at indhente deres yndlingsfiktive figurer, fra pigedetektiver til drengens guider og snakende dyr.
 • Da den store dårlige ulv (forklædt som bedstemor) fortalte Lille Rødhætte, at hans store ører var bedre at høre hende med, var han fibrende på flere måder end en. Ud over det oplagte - at ulven forsøgte at skjule sin identitet fra Rød - var han også ved at ørestørrelse kan påvirke hørelsen.
 • "Bønner, bønner, den musikalske frugt, jo mere du spiser, jo mere er du toot." Bønner kan have et ry som en "musikalsk frugt", men for al deres lydighed gør de normalt ikke farts lugt værre. Det samme gælder for de fleste væv, der forårsager flatulens, såsom asparges eller kikærter; de kan få dig til at svinge oftere, men de gør ikke din farts særligt stinkende.