Kategori Menneskelige legeme

 • Kreatinin er et kemisk molekyle, som er til stede i serumets (flydende del) af blodet. Det er fremstillet af et andet molekyle, kreatin, som er en komponent i muskel. Den mængde kreatinin, som kroppen producerer hver dag, afhænger af personens muskelmasse. En ung muskuløs mand producerer for eksempel mere kreatinin end en petit ældre kvinde gør.
 • I 1980'erne blev forlaget Time-Life Books berømt for en serie kaldet "The Unknowns Mysteries", som drog ind i paranormalernes rige. Reklame ville retfærdige seerne med: "En mor har en skarp smerte i hendes hĂĄnd. Langt væk i det samme øjeblik skriger hun datter, nĂĄr hun rører en varm pande.
 • Du genkender den kendte kittelse et øjeblik, før din nyser rammer. I en splittet sekund tænker du pĂĄ at forsøge at stoppe den irriterende udbrud, men til sidst bliver trang til for kraftig. Achoo! Du har lige undergĂĄet en af ​​dine krops naturlige forsvarsmekanismer, der er designet til at fremkalde fremmede partikler i atmosfæren og væk fra din krop, hvor de vil udgøre mindre trussel mod dine luftveje.
 • Omkring 36 millioner mennesker bærer kun kontaktlinser i USA alene, og antallet vokser hvert ĂĄr - ideen om at bruge en lille blød linse til at forbedre det, vi ser er næppe et nyt koncept. Men bortset fra at korrigere brydningsfejl (den slags synsproblemer, der opstĂĄr, nĂĄr lyset ikke bøjes korrekt, nĂĄr det kommer ind i øjnene, hvilket resulterer i slørede billeder), hvad har dine kontaktlinser gjort for dig pĂĄ det seneste?
 • Flatulens fĂĄr os til at grine - og græde, afhængigt af vores nærhed til den ildelugtende ydeevne. Vi elsker overraskelse whoopee puder og blæser hindbær, og pĂĄ grund af "Foragtelige mig 2" var Fart Blaster et af de hotteste legetøj i 2013.Der er endda en mand pĂĄ YouTube, der har klocket sin egen fart pĂĄ mere end tre minutter lang; Jeg gentager tre minutter lang.
 • Der er alle slags brutale ting i din krop lige nu, mĂĄske endda hĂĄrde klumper af calciumoxalat (det er hvad en nyresten er lavet af). Du laver sved og øjenknude og pus, og du har ogsĂĄ ufordøjet og delvist fordøjet mad, der rejser gennem din tarme. Og vidste du, at der er flere bakterier, der lever i din krop, end der er humane celler?
 • Ekstra kropsdele forekommer oftere, end du mĂĄske tror. Læger kalder de ekstra bilag supernumerære kropsdele, og de kan findes pĂĄ nogle berømte personer i historien sĂĄvel som aktuelle berømtheder. FĂĄ mere at vide om 13 personer, der blev født med ekstra kropsdele, og som altid havde en ekstra hĂĄnd (eller finger eller hoved).
 • -Mennesker vil ofte sige, at de kender somethin-g "som bagsiden af ​​deres hĂĄnd" for at angive, at de er fortrolige med det fra top til bund. Men hvor meget ved du faktisk om din egen krop? Vi har 16 godbidder, der kan overraske dig. 1. Tongue Print -Du sprækker ikke din tunge, hvis du vil skjule din identitet.
 • Selvom de fleste mennesker accepterer, at der er noget hukommelsestab, der opstĂĄr med aldring, er det ogsĂĄ muligt at tage proaktive trin for at beskytte hukommelsen. Som en generel regel er det ogsĂĄ godt for hjernen - og for din hukommelse, der er sund for kroppen. Se den næste side for at lære om fem nemme ting, du kan gøre for at øge din hukommelse.
 • Forlegenhed giver ingen mening - det behøver det ikke. Det bryder sig om dig selv som en slange og vil ikke give slip. Fortæl en fyr, nĂĄr han er 13 ĂĄr gammel, at hans hĂĄndled er for magre, og han er i stand til at begynde at bære langærmet skjorte. Virkelig langærmet skjorter. I ĂĄrevis, mĂĄske. Konsekvent mock en fyr for at have latterligt tykt hĂĄr - kan du virkelig have hĂĄr, der er for tykt?
 • Menneskelegemer er bemærkelsesværdige maskiner, men de kan ogsĂĄ se, lyde og lugte sjovt. Mænd er blevet hĂĄndværkere ved at gøre komedie ud af kropsfunktioner og slapede ølbælg, men kvinder nyder sjældent den samme humor om deres egne kroppe. Det er generelt accepteret, at kvinder holdes til en højere standard med hensyn til hvordan de ser ud, hvor godt de lugter og hvor godt de alder.
 • Mennesker har altid været fascineret af den primære maskine, der opretholder livet: hjertet. Sikker pĂĄ, vi har ikke altid kendt, hvad det gør, eller hvordan det virker, men det er svært at ignorere dens ever-present beating. Faktisk er det svært at ignorere selv lyden, nĂĄr du har stemt ind. Det er heldigt at vi klarer at ignorere disse rytmiske beats, fordi bevidst at lytte til nogle fĂĄ milliarder lub-dubs i løbet af et levetid ville køre os kloge.
 • Adrenalternes helbred kan og vil diktere sundhed og genopretning af mange typer kronisk sygdom, selv om emnet kan blive forvirrende. Binyren skal gøre den nødvendige mængde hormoner i balance, uden at producere for meget eller for lidt. Et af de store hormoner, der fremstilles af binyrerne, er cortisol.
 • Kronisk stress vil uundgĂĄeligt føre til at binyrerne kæmper. Styring og eliminering af stress kan være en af ​​de vigtigste behandlinger, som kroppen nogensinde vil have brug for. Kronisk stress vil ogsĂĄ medføre fald i fysisk sundhed, som kan øge stresset. Ă…ndedrætsøvelser, yoga, rĂĄdgivning, fokus pĂĄ ernæring, jobændringer og regelmæssige øvelsesrutiner kan alle hjælpe med at lindre stresscyklusen.
 • For at lette børnens mistanke om grøntsager, giver forældre dem ofte et ordsprog, at gulerødder vil spare dem fra korrigerende synpleje. Men er der nogen sandhed til den almindeligt fastlagte tro pĂĄ, at gulerødder er gode for dine øjne? NĂĄ ja og nej. Gulerødder vil ikke forbedre din synsstyrke, hvis du har mindre end perfekt syn.
 • Ulempen ved en teenagers evne til at opsuge nye stimuli er, at det gør ham eller hende mere modtagelig for den skade, som stoffer og alkohol kan have pĂĄ hjernen. Narkotika- og alkoholbrug dræber virkelig flere hjerneceller i teenagere, som de gør hos voksne. Teens hjerner vil stadig have de tavse effekter af en weekend med drikke dage senere, hvilket i høj grad pĂĄvirker forestillingen hos teenagere i skolen.
 • Det er et forfærdeligt øjeblik, nĂĄr du føler dig kvalme, begynder at bygge. Spyt oversvømmer din mund, sveder perler pĂĄ din pande og dine hjerte løb. Du tager et par dybe vejrtrækninger - en fysisk refleks, der er designet til at beskytte lungerne ved uheld at indĂĄnde opkastning - og beregne, hvor hurtigt du kan rejse til nærmeste toilettet eller om nødvendigt en skraldespand.