Kategori Sygdomme og tilstande

 • Børn, der er allergiske over for ragweed og / eller pollen, har øget risiko for at udvikle en bananallergi. En ragweed / pollenallergi prædiserer ogsĂĄ et barn til allergiske reaktioner pĂĄ meloner (fx cantaloupe, honningdough, vandmelon) og tomater. Dit barn er i fare for at udvikle en bananallergi, hvis der er en familiehistorie af astma, eksem eller høfeber [kilde: Mayo Clinic].
 • A.I. Sundhedsassistent Ă…rsager til Hard Back Mass Listet nedenfor viser resultater fra brugen af ​​vores A.I. Sundhedsassistent af Buoy-brugere, der oplevede hĂĄrd rygmasse. Denne liste udgør ikke lægehjælp. 1.Skin Cyst En epidermoid cyste er en lukket sac under huden fyldt med et ostlignende eller olieagtigt materiale.
 • Anbefalingerne for at forhindre alle kræftformer, der gælder for brystkræft. RĂĄdgivningen omfatter: Stop med at ryge, reducere fedtindholdet, og spis forstærkende fødevarer som broccoli og spire. Disse cruciferous grøntsager giver indoler, svovlforbindelser, som ogsĂĄ kan bidrage til at stimulere kræftbekæmpende enzymer, der kan blokere eller reducere celleskader, siger Dr.
 • Mens religion og politik er to emner, der betragtes som tabu for høflig samtale, er der ingen afslag pĂĄ, at de kan fĂĄ en kedelig cocktailparty hopping, hurtigt. Lad det samme siges for et forsøg pĂĄ at engagere en forbigĂĄende bekendtskab i skam om, hvad - efter hans mening - er den absolutte værste mĂĄde at dø pĂĄ.
 • Ifølge US Census Bureau var den gennemsnitlige forventede levetid i begyndelsen af ​​det 20. ĂĄrhundrede 47,3 ĂĄr. Et ĂĄrhundrede senere var dette tal steget til 77,85 ĂĄr, hvilket hovedsagelig skyldes udviklingen af ​​vaccinationer og andre behandlinger for dødelige sygdomme. Selvfølgelig virker vacciner og behandlinger kun, hvis de er givet, hvorfor mange af disse sygdomme stadig vedvarer i fattige udviklingslande.
 • Helen Davies, Marjorie Dorfman, Mary Fons, Deborah Hawkins, Martin Hintz, Linnea Lundgren, David Priess, Julia Clark Robinson, Paul Seaburn, Heidi Stevens og Steve Theunissen -
 • Du har mĂĄske ikke hørt om jumping franskmand af Maine eller Hailey-Hailey Syndrome, men disse sygdomme, syndromer og lidelser føler sig ikke sjældne for de mennesker og familier, der rammes af dem. Faktisk er der tusindvis af mennesker, der er dybt ramt af de 1.000 + sygdomme, der er omfattet af NORD-databasen (National Organization for Rare Disorders).
 • Pollens, støvmider, petallergener... nyser starter med en lille partikel af noget, som næsepassagerne opdager som en invaderer. For det allergiske barn frembringer denne invader mere end blot en udkastningsreaktion; det aktiverer hele immunsystemet i et elendigt, ufrugtbart kamp. Familiens kæledyr: Vask med omhu Familiens kæledyr, elskede af alle, lærer af mange ømme lektier i livet, kan ogsĂĄ være kilden til nyserne og kløende hud, dit barn lider af.
 • Smerter, trykket, trængsel - bihuleproblemer er en alvorlig smerte. Den gode nyhed er, at de fleste af os kun skal klare det, nĂĄr vores allergier blusser op og under højden af ​​kolde og influenzasæson. Men for en uheldig fĂĄ, kan man pĂĄ arbejde faktisk være kernen i igangværende bihuleproblemer.
 • Fordøjelsessystemet er lidt som et toilet. NĂĄr alt fungerer korrekt, har vi en tendens til at tage det for givet. Det andet at noget gĂĄr haywire, det er dog umuligt at ignorere. Og et lækkert toilet er ikke sĂĄ forskelligt fra sur reflux, da begge involverer defekte ventiler. NĂĄr en person oplever syre refluks, er det fordi en ventil kendt som den nedre esophageal sphincter udgives pĂĄ det forkerte tidspunkt.
 • Nogle gange, hvor mange mennesker der hoster og nyser omkring dig pĂĄ arbejde eller skole - som zombier truer med at sprede deres bakterier pĂĄ din mĂĄde - tror du mĂĄske, at ingen rent faktisk bliver hjemme, nĂĄr de er forkølede. Det er dog ikke tilfældet. Forkølelse er faktisk den største grund til, at folk kalder op fra arbejde eller skole [kilde: National Institutes of Health].
 • NĂĄr det kommer til hjertesygdom, er det ikke hvem du ved - det er hvem du kom fra. Hjertesygdom er arvelig, sĂĄ hvis du fĂĄr et dĂĄrligt kort af dem længere op i stamtræet, skal du omfavne en sund livsstil og være fri for rygning, tunge drikke og dĂĄrlige kostvalg. Alle penge, berømmelse og indflydelse i verden vil ikke gøre det OK for dig at spise bacon cheeseburgers, hvis der er en historie om hjertesygdom i din familie.
 • Nogle gange vil du gerne gĂĄ udenfor for at nyde det udendørs, eller mĂĄske bare tage en pause for lidt frisk luft. Men nĂĄr allergier gør din hals skrabel eller bringer dig til tĂĄrer, kan det være udfordrende. Og ikke alle allergier udløses af eksterne elementer; mange lurker i vores eget hjem. Lær at genkende almindelige allergener og opdag hvordan man kan hĂĄndtere deres bivirkninger med denne liste over de fem mest almindelige allergener.
 • Forkølelsen kan spredes gennem blot en nys, og den enkelte nys kan lade flyve sĂĄ mange som 100.000 bakterier, der rejser omkring 100 kilometer (161 kilometer) i timen. Og selvom vi i 1960'erne og 70'erne troede pĂĄ, at vi var sikre mod kimtransmission, sĂĄ længe vi havde buffer pĂĄ 3 meter (1 meter) fra næsen, viser den seneste undersøgelse, at drĂĄbe-sprayradiusen faktisk er fem til 200 gange større end den [kilder: Hatfield, Bourouiba].
 • Hurtig - hvad er den stærkeste, vigtigste muskel i din krop? Nej, det er ikke gluteus maximus du har arbejdet pĂĄ vægtbænken for nylig. Det er dit hjerte. (Selvom dit hjerte værdsætter styrketræningen.) Mens vi alle har mænd og kvinder, har et hjerte, der pumper blod gennem vores ĂĄre, og vi stĂĄr alle over for chancen for at udvikle hjertesygdom, nĂĄr vi alder, kvinder er ofte uvidende om deres specifikke risici og symptomer.
 • MĂĄske svæver du over sædet, eller mĂĄske vil du hellere lave en papirbakke for at beskytte dig selv. Uanset dit valg af beskyttelse er du ikke alene, nĂĄr du undgĂĄr det offentlige sæde. SĂĄ mange som 50 procent af kvinderne i USA vil ikke sidde pĂĄ et toiletsæde i et offentligt badeværelse [kilde: ABC News]. Overreagerer vi eller er der virkelig en grund til at sikre, at vores "aktiver" forbliver sikre mod, hvad der kan lure pĂĄ toiletsædet?
 • Hvis du pendler til arbejde eller skole med offentlig transport, har du sandsynligvis mĂĄttet køre for at tage en bus eller et tog pĂĄ et tidspunkt. Nogle gange standser bussen, og du er i stand til at gĂĄ ombord, svedig og disheveled. Andre gange er det bare for sent, og du savner dit tog. Ideelt set vil du være ved transitstoppet, penge i hĂĄnden, klar til at gĂĄ, nĂĄr bussen eller toget ankommer.