Kategori Sygdomme og tilstande

 • Desuden fejler mange de øgede forekomster af løbende næse og hoste i vintermĂĄnederne for influenza. Influenza symptomer afspejler allergi symptomer, som faktisk skyldes de inflammatoriske virkninger af histamin, der produceres af kroppen, nĂĄr de udsættes for fremmede stoffer, som det ikke genkender, sĂĄsom bakterier eller allergener.
 • A.I. Sundhedsassistent Ă…rsager til smerteløs groin-bunke Listen nedenfor viser resultater fra brugen af ​​vores A.I. Sundhedsassistent hos Buoy brugere, der oplevede smertefri lysklump. Denne liste udgør ikke lægehjælp. 1.Skin Cyst En epidermoid cyste er en lukket sac under huden fyldt med et ostlignende eller olieagtigt materiale.
 • NĂĄr det kommer til medicin, har tiderne ændret sig mere end de fleste af os indser. I den ømte alder af 4 behandlede jeg (og de fleste af mine venner) det kløende, feberiske elendighed, der er kyllingepok. Min fars generation levede i frygt for polio, og hans mor behandlede voldsom skarlet feber. Takket være den moderne medicin er disse og mange andre sygdomme blevet gjort forebyggelige, behandlingsbare eller simpelthen langt mindre almindelige end i deres blomstrende dage.
 • Intet piques vores interesse som en berømthed død. De kommer ind i vores hjem (elektronisk, alligevel) hver uge eller mere, og du har lyst til at kende dem. Men nĂĄr det er tid til det store Casting Call i himlen, ser det ud til, at vi bare ikke kan fĂĄ nok - læsning hvert supermarked tabloid (pĂĄ linje, selvfølgelig ville vi ikke betale for det, ville vi?
 • En nærende diæt under kræftbehandling omfatter mange friske frugter og grøntsager, fuldkorn og protein og meget fĂĄ fede, stegte eller sukkerholdige fødevarer. Selvom der ikke er nogen fødevarer, der er meget begrænsede under behandlingen (nĂĄr du er i kvalme, er det lige godt, hvad du kan holde ned, fair?), Nogle fødevarer er bedre valg end andre.
 • Fans af NFL Super Bowl-reklamer kan huske 2003-konkurrencen som den dag, verden blev introduceret til "office linebacker" Terry Tate. En række annoncer strømmede gennem tv-spillet featured Tate, en 250-pund, fodbold jersey-iført behemoth, som blindsider beskedne kontormedarbejdere for forskellige arbejdsplads overtrædelser.
 • SĂĄ mange som otte millioner amerikanske kvinder har osteoporose, og næsten 22 millioner har lav knogletæthed, hvilket sætter dem i fare for at udvikle sygdommen. Halvdelen af ​​alle kvinder over 50 ĂĄr vil have en osteoporose-relateret brud i de kommende ĂĄr. Væsentlig risiko er blevet rapporteret hos personer med alle etniske baggrunde.
 • Vi ønsker at tænke pĂĄ vores hjem - uanset om de er slotte eller studiolejligheder - som vores sikre havne, et sted hvor vi kan slappe af og bare slappe af udefra trykket. Men i virkeligheden skal boligejere være opmærksomme pĂĄ de potentielle farer, der kan være til stede i vores egne fire vægge.
 • Det er ret almindeligt, men alligevel meget irriterende - en løbende næse. Din næse drypper, nĂĄr dit næsevæv og blodĂĄrer producerer overskydende væske eller slim, ifølge Mayo Clinic. Denne overskydende væske løber ogsĂĄ ned pĂĄ ryggen af ​​halsen i den frygtede post-nasal dryp. Nogle gange har du næsetopstød sammen med din løbende næse, men ikke altid.
 • Overtroer hjælper folk med at give mening ud af en verden, der bare er rodet i bedste tider, eller helt kaotisk i værste fald. I lyset af mysteriet omkring døden er det ikke overraskende, at folk er kommet op med utallige overtro i forbindelse med død og døende. Uanset om du tror pĂĄ dem eller ej, er det svært at argumentere for, at de bringer ordre til et af de mest mystiske emner derude, der bidrager til en følelse af fred og kontrol, som mange mennesker desperat længes efter.
 • Retsmedicin dækker en række felter og erhverv, fra coroners til retsmedicinske patologer og lægeundersøgere.Se pĂĄ nogle af de fælles spørgsmĂĄl, der er stillet om retsmedicin, for at fĂĄ et bag-scenes-billede af lægeundersøgelsesfeltet. Har du hvad det kræver? Find ud af den næste side.
 • Sinuses er vores venner. Disse tomme rum i vores ansigter - og deres lag af fugtigt, beskyttende slim - udgør en del af en vital første forsvarslinie, der fælder og fejer ud skadelige partikler og bakterier. Men nĂĄr hovedbelastning fĂĄr vores ansigter til at føle sig forfærdelige, eller nĂĄr forkølelser lader os kæde-tørre vores vej gennem kassen efter vævsæske, kan bihuler slet ikke føles som en sĂĄdan velsignelse.
 • NĂĄr nasal allergi symptomer forstyrrer dig kun om forĂĄret, sene sommer eller efterĂĄr, er det sandsynligvis du er allergisk overfor pollen. NĂĄr du lider, afhænger i høj grad af, hvor du bor, og til en vis grad pĂĄ det lokale vejr.Fordi pollen er næsten overalt pĂĄ planeten - undtagen polar iskapper og ved ekstremt høje højder gør det næsten umuligt at undslippe.
 • NĂĄr vi siger, at noget giver os hovedpine, mener vi, at det er ubehageligt, ligesom den bogstavelige hovedpine, det sandsynligvis vil forĂĄrsage. Hovedpine er en af ​​de mest almindelige sygdomme, men det er ingen trøst, nĂĄr du har en. Spændinger forĂĄrsager mange hovedpine, og behandling involverer normalt at tage et par aspirin og afslappende.
 • Tilstoppet næse. SĂĄr, ridset hals. Gøende hoste. Hovedpine. Du genkender sandsynligvis tegn pĂĄ forkølelse alt for godt.NĂĄr alt kommer til alt er en forkølelse den mest almindelige smitsomme sygdom hos mennesker, ifølge Medical News Today. Du fĂĄr en forkølelse, nĂĄr en virus inficerer dit øvre ĂĄndedrætssystem. Det spredes hurtigt, nĂĄr smĂĄ perler med væske kommer ind i din krop, ofte fra en nys, hoste eller kys.
 • NĂĄr noget gavnligt er taget til en ekstrem, ophører det med at være godt for dig. Det er sandt om næsten alt - selv barndoms handling sange som "hoved, skuldre, knæ og tĂĄrer." Sikker pĂĄ, det begynder at være sjovt og endda fĂĄr blodet til at pumpe, men tusinder og tusinder af senere kurer kan du bemærke, at albuerne er hævende, din venns skuldre har smertefulde stød og dine nabo knæ ikke fungerer korrekt længere.
 • For at fĂĄ mest udbytte af dine lægemidler skal du bruge dem sikkert og korrekt. Ifølge American Heart Association, 9 ud af 10 personer med kroniske sygdomme som CHD undlader at tage deres receptpligtige lægemidler pĂĄ den rigtige mĂĄde. To ud af tre mennesker undlader at tage nogen eller alle deres medicin. Dine lægemidler kan hjælpe, men kun hvis du tager dem alle og bruger dem pĂĄ den rigtige mĂĄde.