Kategori Sygdomme og tilstande

 • Din læge bør ogsĂĄ kontrollere: blodtryk føder blodfedt og kolesterol, herunder LDL- og HDL-niveauer og triglycerider urin, for at lede efter protein, hvilket er et tidligt tegn pĂĄ nyreproblemer i forbindelse med diabetes Relaterede artikler Hvordan diabetes virker Hvordan diabetiske dietter arbejder Diabetes og øvelsefastende blodglucosetest
 • A.I. Sundhedsassistent Ă…rsager til lysrøde eller rosa bump pĂĄ huden Listen nedenfor viser resultater fra brugen af ​​vores A.I. Sundhedsassistent hos Buoy brugere, der oplevede lys rød eller pink bump pĂĄ huden. Denne liste udgør ikke lægehjælp. 1.Non - Specifik dermatitis (hudinflammation) Dermatitis er inflammation ("-itis") af huden ("derma" er et lag af huden).
 • En IBS-diagnose fremstilles som regel efter, at en gastrointestinal oparbejdning ikke er i stand til at cementere en specifik ĂĄrsag til symptomer. De fleste patienter kan diagnosticeres med god tillid baseret pĂĄ deres historie. Patienter, der lider af vægttab, blod i afføring, en familiehistorie af inflammatorisk tarmsygdom eller tyktarmskræft eller pĂĄbegyndelse af IBS-symptomer efter 50-ĂĄrsalderen, skal straks konsultere læge.
 • En undersøgelse foretaget i slutningen af ​​1990'erne ved Duke University Medical Center fandt, at ellers sunde kvinder med kolesterolniveauer under 160 mg / dL var mere tilbøjelige til at vise tegn pĂĄ depression og angst end kvinder med normalt eller højt kolesteroltal. Forskere i Holland offentliggjorde en undersøgelse i 2000, der viser, at middelalderen mænd med lavt kolesterol er mere tilbøjelige end andre mænd til at have symptomer pĂĄ alvorlig depression.
 • Hvis du har svaret "ja" pĂĄ et eller flere af disse spørgsmĂĄl, kan allergisk medicin være rigtig for dig. Hvis du beslutter at tage allergi medicin. Hvis du og din læge beslutter at tage allergi medicin er en god mulighed for dig, se Allergi Medicin. Husk ogsĂĄ pĂĄ det: Det er op til dig at lære om dine allergiske lægemidler og for at sikre dig at du bruger dem sikkert og effektivt.
 • De fleste patienter med kroniske sinusvanskeligheder oplever perioder i løbet af ĂĄret, nĂĄr deres symptomer er værre end andre. Disse forekommer typisk fra eksacerbationer fra forĂĄr og efterĂĄr allergener. En persons allergier opbygges, indtil de nĂĄr en tærskel, hvor symptomer, som næsestop, begynder.
 • Inspicer dine fødder hver dag, og søg omsorgsfuldt, hvis du fĂĄr en fodskade. Sørg for, at din læge skal kontrollere dine fødder mindst en gang om ĂĄret - oftere, hvis du har fodproblemer. Din sundhedsplejeudbyder bør ogsĂĄ give dig en liste og forklare do's og don'ts af fodpleje. De fleste mennesker kan forhindre alvorlige fodproblemer ved at følge nogle enkle trin.
 • Kilde: National Heart, Lung and Blood Institute, National Institutes of Health
 • Der er flere næringsstoffer til rĂĄdighed til at hjælpe med at helbrede sĂĄr. C-vitamin har vist sig at have signifikant og positivt indvirkning pĂĄ udryddelsen af ​​H. pylori [kilde: Zojaji]. C-vitamin har ogsĂĄ vist sig at reducere mængden af ​​antibiotika, der er nødvendige for at hjælpe med at rydde infektionen [kilde: Chuang]. Højere indtag af vitaminerne C og E er forbundet med nedsat risiko for mavekræft [kilde: Kim].
 • Din læge ser ind i din næse for at undersøge slimhinderne. Hvis du har allergier, kan de være hævede og blegne eller blĂĄlige. Din læge kan tage næsespidser for at undersøge under et mikroskop. Specielt vil lægen søge efter antallet og typen af ​​specielle celler kaldet eosinophils. Ofte kaldet "allergiceller", disse celler kan hjælpe lægen med at bestemme, hvilken type problemer du har.
 • Som om der lider af en allergi, er ikke dĂĄrligt nok, mĂĄ mange mennesker, der er plaget af allergier, ogsĂĄ rydde ud af mange modstridende beviser og fejlagtige rĂĄd. For at sætte posten lige, er her nogle af de mest almindelige myter om allergier - de fakta, der debunkerer dem. 10. Allergier er psykosomatiske Allergiske reaktioner er ikke kun i dit hoved.
 • Lad os sige, at du har en samling af fortryllende fysiske symptomer. Du ved, at noget er meget galt med din krop, men ingen synes at kunne finde ud af, hvad det er eller hvad der forĂĄrsager det. Og selvom de gør det, kan de ikke regne ud, hvordan man skal behandle det - eller behandlingen betyder, at du skal ændre hele livet for at leve normalt igen eller sĂĄ tæt pĂĄ det som du kan fĂĄ.
 • Med hensyn til vismænd og krystalkugle fortaler verden rundt, ved du aldrig, hvordan eller hvornĂĄr du skal hen. Der er mange mĂĄder at dø pĂĄ, og nogle er helt sikkert mere bizarre end andre. Selv naturlige ĂĄrsager som hjertesvigt kan bringes pĂĄ af nogle temmelig mærkelige omstændigheder. SĂĄ selvom et dødscertifikat kan læse, "døde mens du sovede", kunne det være fint at skrive, "efter at en satellit faldt gennem taget.
 • Cancer Myth 1: Risikoen for at dø af kræft i USA er stigende. Respondenter Hvem aftalt: 68 procent Myths oprindelse: Mange mennesker tror, ​​at deres risiko for kræft vokser, fordi kræftfigurer undertiden rapporteres uden for sammenhæng. Det faktiske antal mennesker, der bliver diagnosticeret, og som dør af kræft hvert ĂĄr er faktisk vokset - fordi U.
 • Flip gennem kanalerne i aften, og chancerne er, at du vil finde en skifer af reality tv-shows pakket med regelmæssige Joes og Janes, alle forsøger at blive rige og berømte. Og nĂĄr en berømthed dør, forekommer det nogle gange, at ratingsne er endnu højere. Men nĂĄr det mest berømte svar er det sidste gardinopkald, kan den berømmelse nogle gange henvende sig til legen - især hvis der er en lille skandale eller intriger omkring deres død.
 • Mellem det vestafrikanske Ebola-udbrud eller endda Disneyland-mæslingen er det ikke underligt, at folk i det 21. ĂĄrhundrede har infektionssygdomme i hjernen (selvom vi hĂĄber ikke bogstaveligt). Tilføj bioterror frygt, stoked ved post-9/11 miltbrand mailings og langsmørrende bekymringer om muligvis usikre sovjetiske kopper lagre, og en belejring mentalitet overtager.
 • Da den franske neurolog Georges Gilles de la Tourette opdagede en medicinsk tilstand i 1885 karakteriseret ved ufrivillige verbale og motoriske tics, havde han sandsynligvis ingen anelse om, at hans navn snart ville være synonymt med tilstanden. Alligevel er dette ganske almindelige syndrom kendt som Tourettes [kilde: NINDS]. Hundredvis af sygdomme, syndromer og sygdomme er opkaldt efter de mennesker, der opdagede dem.